GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-04-2024 22:56   Güncelleme : 01-04-2024 23:31

Vali Usta'dan yuvadaki çocuklara 1 Nisan şakası

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, devlet korumasında İller Bankası Bingöl Sevgi Evleri'nde yaşayan çocuklarla iftar programında bir araya geldi. Vali Usta, çocukların 1 Nisan şakalarına karşılık, "Bayram öncesi okullar 4 gün tatil" diye şakaladı.

Vali Usta'dan yuvadaki çocuklara 1 Nisan şakası

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İller Bankası Bingöl Sevgi Evleri'nde barınan devlet korumasındaki çocuklara yönelik iftar programı düzenledi.

İftar programına Vali Ahmet Hamdi Usta ve eşi Şerife Şengül Usta, Vali Yardımcısı Koray Çelik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy, kurum çalışanları ve çocuklar katıldı.

48c41c.jpg">

Çocuklarla sohbet eden Vali Usta, çocukların yaptığı 1 Nisan şakalarına karşılık, 'Bayram öncesi okullar 4 gün tatil" diyerek, çocuklara 1 Nisan şakası yaptı.

Vali Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün eşimle birlikte, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı İller Bankası Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızla bir araya gelerek iftar yemeğinde misafirleri olduk. Hepsi de pırıl pırıl çocuklarımızla çok güzel bir akşam geçirdik. Onların 1 Nisan şakalarına, bende okulları bayram öncesi 4 gün tatil ettiğimi açıklayarak karşılık verdim. ( bu arada okullar tatil değil)." ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin