YEREL
Giriş Tarihi : 22-11-2023 14:46

Vali Usta'dan Aile Destek Merkezlerine ziyaret

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta ve eşi Şerife Şengül Usta, kadınların psiko-sosyal, mesleki ve kişisel yönden gelişimlerine destek olmak amacıyla faaliyetlerine devam eden Bingöl Aile Destek Merkezlerini (ADEM) ziyaret etti.

Vali Usta'dan Aile Destek Merkezlerine ziyaret

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta ve eşi Şerife Şengül Usta, kadınların psiko-sosyal, mesleki ve kişisel yönden gelişimlerine destek olmak amacıyla faaliyetlerine devam eden Aile Destek Merkezlerini ziyaret etti.

İlk olarak Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Aile Destek Merkezini (ADEM) ziyaret eden Usta çifti, el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

Koordinatör Fatma Buldağ'dan devam eden çalışmalar ve ürünler hakkında bilgi alan Vali Usta, “Bugün öğleden sonra ilk olarak eşimle birlikte Yeşilyurt Aile Destek Merkezini (ADEM) ziyaret ettik. Kursiyerlerimizle, hocalarımızla sohbet ettik. Harikalar yaratıyorlar ve hayatlarından çok memnunlar. Eşim ve ben çok mutlu olduk. ADEM uygulamasını çoğaltabilirsek yapılacak en hayırlı işlerden olacak.” dedi.

Vali Usta ve eşi Şerife Şengül Usta daha sonra Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Aile Destek Merkezini (ADEM) ziyaret etti.

Hanımefendi Usta ile birlikte kursiyerlerin birbirinden güzel ve değerli eserlerini inceleyen Vali Usta, el emeği göz nuru ürünler için kursiyerlere teşekkür etti.

Derslikleri dolaşıp kursiyerlerle görüşen Usta çifti, koordinatör Dilan Bayraktar’dan merkezin durumu ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Burada yaptığı açıklamada Vali Usta, “Eşim ile birlikte ikinci durağımız Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Aile Destek Merkeziydi. Kadınlarımızın hem bir şeyler üreterek kendilerini kanıtladıkları, hem de aile bütçesine katkı sundukları ADEM uygulaması çok iyi kurgulanmış. Ben de Bingöl Valiliği adına bazı ürünleri almak suretiyle Aile Destek Merkezine katkıda bulunacağım. Çalışmalarından dolayı kursiyerlerimizi ve hocalarımızı kutluyorum” dedi.

Ziyaret anısına Vali Usta ve eşine hediyelerin takdim edildiği ziyaretlerde anasınıfı öğrencileriyle de buluşan Usta çifti, ikramda bulunup yakından ilgilendikleri öğrencilerin hediye sürprizini de memnuniyetle karşıladılar. Burada devam eden okuma yazma kursunda da incelemelerde bulunan Vali Usta, bu kursların arttırılması talimatını verdi.

Vali Usta ve eşi Şerife Şengül Usta'ya Aile Destek Merkezleri ziyaret programında Vali Yardımcısı Muhammed Deniz Kılınç ve SYDV Müdiresi Seyhan Savaş Yaraşır eşlik etti.

AdminAdmin