GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-08-2023 16:27

Vali Kadir Ekinci, Bingöl'e veda etti

Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Vali Kadir Ekinci için İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde veda programı düzenlendi. Programda konuşan Vali Ekinci, beş yıllık görev süresince "Zazalar diyarı" Bingöl’ün kendileri için ayrıcalıklı ve önemli bir yer olduğunu belirtti.

Vali Kadir Ekinci, Bingöl'e veda etti

Yaklaşık 5 yıldır Bingöl'de görev yapan Vali Kadir Ekinci, Bingöl'e veda etti.

 İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda programında konuşan Vali Ekinci, "Zazalar diyarı" olan Bingöl'ün kendisi için ayrıcalıklı ve önemli bir yer olduğunu belirtti.

Vali Ekinci, 5 yıl gibi uzun bir süre Bingöl halkına hizmet fırsatı bulduğunu ifade ederek, "Öncelikli olarak şehi ailelerimiz, gazilerimiz, yaşlılarımız, dullarımız, yetimlerimiz her zaman bizim için ayrıcalıklı oldu. Onların önceliğinde poltikalarımızı, çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bunu yaparken sadece Valilik olarak değil, başta belediye olmak üzere rektörlüğümüz ve diğer kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, ticaret sanayi odası, jandarma, emniyet ve diğer kurumlarımızla birlikte hizmet etme imkanı bulduk. Hizmet ederken de sadece gayemiz Bingöllü kardeşlerimizin huzur ve refah içinde yaşamasıydı." ifadelerini kullandı.

Daha önce görev yapan valilere teşekkür, yeni Vali Ahmet Hamdi Usta’ya başarılar dileyen Ekinci, Bingöl'deki yetkililere, çalışma arkadaşlarına ve kurum temsilcilerine teşekkür etti.

Vali Ekinci, yapılan konuşmanın ardından programa katılanlarla vedalaştı.

AdminAdmin