GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-04-2023 22:16

Vali Ekinci'den Ramazan Bayramı kutlaması

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bayramın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Vali Ekinci'den Ramazan Bayramı kutlaması

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Ramazan Byramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Ekinci, mesajında şunları kaydetti:

"Ramazan ayının kalpleri dirilten, gönülleri zenginleştiren rahmet ve bereket ikliminin ardından bir bayrama daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar aidiyet bilincimizin derinleştiği müstesna zaman dilimleridir. Bu günlerde manevi duygularımız zenginleşir; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız pekişir.

Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, nefsimizin ve bencilliğimizin bizi yönlendirmesine fırsat vermeden kırgınlıkları, dargınlıkları zihnimizden ve davranışlarımızdan söküp atmalıyız. Milletimizin en güzel hasletlerinden olan güçsüze ve ihtiyaç sahibine yardım etmeli,  yoksula ve muhtaca kol kanat germeli, kimsesizleri, hastaları ve yaşlıları ziyaret ederek hayır dualarını almalı ve bayram sevincimize onları ortak etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı mübarek Ramazan Bayramı'nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Kıymetli Bingöllü hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum."

AdminAdmin