YEREL
Giriş Tarihi : 18-10-2022 16:56   Güncelleme : 18-10-2022 17:13

Vali Ekinci'den Muhtarlar Günü mesajı

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Vali Ekinci, mesajında, mahallelerde ve köyler, altyapı çalışmalarından nüfus hizmetlerine, asayiş çalışmalarından eğitim hizmetlerine kadar muhtarların devlet adına önemli görevler üstlendiği söyledi.

Vali Ekinci'den Muhtarlar Günü mesajı

Vali Ekinci'nin, mesajı şöyle:

"Devletimizin vatandaşa dokunan sıcak eli ve vatandaşımızın çalacağı ilk kapısı olan muhtarlarımız, hem vatandaşlarımızı hem de devletimizi temsil gibi son derece önemli bir sorumluluğu yerini getirmektedir. 

Mahallelerimizde ve köylerimizde, altyapı çalışmalarından nüfus hizmetlerine, asayiş çalışmalarından eğitim hizmetlerine kadar vatandaşa hizmet yolunda muhtarlarımızın üstlendikleri bu misyon, ehemmiyetini ilk günkü gibi muhafaza etmektedir. 

Köylerindeki ve mahallelerindeki ihtiyaç ve talepleri tespit ederek, yapılacak kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında devlet ve millet arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımız, devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır.

Taleplerin yerine getirilmesinde ve sorunların hızlıca çözülmesinde gayret gösteren ve daima devletinin yanında yer alan muhtarlarımız, yaptıkları fedakârca çalışmalarla her türlü takdiri hak etmektedir.

Bingöl genelinde mahallelerin ve köylerin her türlü ihtiyacını tespit edip vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşmasını sağlayan muhtarlarımıza, ortaya koydukları özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

İnsanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için çabalayan tüm muhtarlarımızın ‘19 Ekim Muhtarlar Günü`nü kutluyor, sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum."

AdminAdmin