GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-04-2023 17:08

Vali Ekinci, şehit aileleri ve gazilerle buluştu

Vali Kadir Ekinci, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programında, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Vali Ekinci ve eşi Tuba Ekinci, misafirlerle yakından ilgilendi.

Vali Ekinci, şehit aileleri ve gazilerle buluştu

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Vali Kadir Ekinci ve eşi Tuba Ekinci, İl Jandarma Komutanlığı sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programı öncesi, şehit ailelerinin masalarıne gezerek, bir süre sohbet etti; sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Vali Ekinci, program öncesi yaptığı konuşmada,  şunları söyledi:

"Öncelikle iftar soframıza teşrifleriniz için ‘hoş geldiniz diyor; hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.

Bizleri aynı sofrada buluşturan ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren rabbimize hamd olsun.

Malumunuz Ramazan ayı, Kur’an’ın kendisinde indirildiği bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesinin içinde bulunduğu bir ay.

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bu ayın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

Bu vesileyle, ezan, bayrak ve millet gibi değerler uğruna şehadet mertebesine erişmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyor, sağlık ve afiyet diliyorum.

Bugün bu topraklarda rahat ve huzur içinde yaşıyorsak, al bayrağımız özgürce dalgalanıyor ve ezanlarımız okunuyorsa, bu, şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir.

İnşallah bizler de şehitlerimizi ve gazilerimizi ebediyen unutmayacak, bu vatanı onlara layık şekilde korumaya devam edecek, aziz hatıralarına ve muhterem ailelerine her daim sahip çıkacağız.

Sizlerden tek bir isteğimiz var: üzerimizden dualarınızı eksik etmeyin. Çünkü bizler için en büyük ödül sizlerin hayır dualarıdır.

Her zaman ifade ettiğimiz üzere, şehitlerimizin aileleri başımızın tacıdır, bizlere şehitlerimizin emanetidir. Kapımız her zaman şehit yakınlarına ve gazilerimize açıktır, açık kalmaya devam edecektir inşallah.

Soframızı onurlandıran siz değerli misafirlerimize bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı arz ediyorum.

İftar programını düzenleyen Jandarma Komutanlığımıza ve kıymetli personeline teşekkür ediyorum. 

Aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi de minnet ve şükranla yâd ediyorum.

Cenab-ı Allah bizleri bu mübarek günlere eriştirdiği gibi bin aydan daha kıymetli kadir gecesine ve bayram sabahına da ulaştırsın diyor sizleri sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum’."

İftar programına, 49. Komando Tugay Komutan V. Albay Necdet Durak, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, İl Jandarma Komutanlığı personeli, STK Temsilcileri ve çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı.

AdminAdmin