EĞİTİM
Giriş Tarihi : 20-09-2021 13:42   Güncelleme : 20-09-2021 13:42

Uzun aradan sonra yüz yüze eğitim heyecanı! KYK yurtlarında yoğunluk

Uzun bir süredir ara verilen yüz yüze eğitimin tekrardan başlamasıyla üniversitelere kayıtlarını yaptıran öğrenciler, yurtlara yerleşmeye başladı. Bingöl Üniversitesi'ni kazanan ve yurtlara yerleşmek için aileleriyle Bingöl'e gelen öğrenciler, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtları önünde yoğunluk oluşturdu.

Uzun aradan sonra yüz yüze eğitim heyecanı! KYK yurtlarında yoğunluk

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun bir süre ara verilen üniversiteler tekrardan yüz yüze eğitime geçti. Sınavlardan başarılı puan alarak Bingöl Üniversitesi'ne yerleşen öğrencilerin kayıt heyecanı sürüyor.

Bingöl Üniversitesi'ni kazanan öğrenciler, aileleleriyle geldikleri Bingöl'deki KYK yurtları önünde yoğunluk oluşturdu. Büyük umutlarla çocuklarını büyüten ve onları üniversiteye kadar takip eden aileler, çocuklarını yurda yerleştirdikten sonra buruk bir sevinçle memleketlerine geri döndü.

Bu arada, salgın nedeniyle uzaktan eğitim veren Bingöl Üniversitesi'de yüz yüze eğitim için kapılarını açtı. Üniversitenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, "Uzun bir aradan sonra öğrencilerimize kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Hepinize başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak da 2021-2021 Akadamik yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

AdminAdmin