KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 28-03-2023 03:13   Güncelleme : 28-03-2023 03:35

Sanatçı Delen, Afşin'de depremzede çocuklara moral verdi

Bingöllü halk ozanı Abdurrahman Delen, oyuncu Wilma Elles ve Paydaş Ol Dernek Başkanı Dilek Çakır ile Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde depremzede çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla oynayan ve onlara hediye dağıtan Delen ve beraberindekiler, depremzedelerin iftar sofrasına konuk oldu.

Sanatçı Delen, Afşin'de depremzede çocuklara moral verdi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarının sarılması için başlatın yardım çalışmaları sürüryor.

Bingöllü sanatçı Abdurrahman Delen, oyuncu Wilma Elles ve Paydaş Ol Dernek Başkanı Dilek Çakır ve müzisyen Abdurrahman Delen ile Afşin ilçesinde konteyner ve çadırda kalan afetzede çocuklarla buluştu.

Çocuklarla oyunlar oynayan ve onlara hediyeler veren Delen ve beraberindekiler, depremzedelerin iftar sofrasına misafir oldu.

Bingöllü halk ozanı Abdurrahman Delen, oyuncu Wilma Elles ve Paydaş Ol Dernek Başkanı Dilek Çakır, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i makamında ziyaret etti.

Delen, programla ilgili yaptığı paylaşımda, "Ünlü oyuncu Wilma Elles ve Paydaş Ol Dernek Başkanı Dilek Çakır ile Afşin’de depremzede çocuklarla buluştuk. Depremzede çocuklarla oyunlar oynadıki onlara hediyeler dağıttık. Bir nebzede olsa onları mutlu etmeye çalıştık. Allah bir daha böyle bir afet göstermesin." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin