GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-10-2023 16:45

PTT, kuruluşunun 183. yılını kutluyor

Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olan PTT, 183. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor. PTT Bingöl Başmüdürü Abdullah Taşdelen, 183’üncü kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Vali Ahmet Hamdi Usta'yı makamında ziyaret ederek, kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi.

PTT, kuruluşunun 183. yılını kutluyor

PTT'nin (Posta ve Telgraf Teşkilatı) 183’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla  PTT Bingöl Başmüdürü Abdullah Taşdelen, İşletme Müdürü Abdulvahap Atalay ve Muhasebe Müdürü Mehmet Ali Afacan, Vali Ahmet Hamdi Usta’yı makanında ziyaret etti. 

Vali Usta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edederek, PTT’nin 1840’dan beri hizmet veren köklü bir kuruluş olduğuna dikkat çekti.

Kurumun hem I. Dünya Savaşı’nda hem de Kurtuluş Savaşı’nda milli mücadeleye ciddi katkı sağladığını hatırlatan Vali Usta, PTT teşkilatının her geçen gün kendisini yenilediğini ve şubelerini arttırdığını vurguladı.

Vali Usta, şöyle konuştu:

“Kurumumuzun vatandaşımıza sunduğu hizmet kalitesinin giderek arttığını gururla izliyoruz. Özverili bir şekilde görevlerini yerine getiren tüm PTT çalışanlarını tebrik ediyor, nice 183 yaşları daha görmelerini temenni ediyorum.

PTT Başmüdürü Abdullah Taşdelen, Millî Mücadelenin 100’üncü Yılı kitabını ve ilk bastırılan posta pulunu Vali Usta’ya hediye etti.

AdminAdmin