GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-10-2023 14:49

Muhtarlar derneğinden Vali Usta'ya ziyaret

Bingöl Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Butaku ve Yönetim Kurulu Üyeleri, '19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Vali Ahmet Hamdi Usta'yı makamında ziyaret etti. Muhtarlara yakın ilgi gösteren Vali Usta, Bingöl’de görev yaptığı sürece muhtarlara kapısının 24 saat açık olacağını söyledi.

Muhtarlar derneğinden Vali Usta'ya ziyaret

Bingöl Muhtarlar Derneği'nden Vali Usta Ahmet Hamdi Ustaya ziyaret.

Vali Usta, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Butaku ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Usta, “Muhtarlarımızın fedakâr bir şekilde görev yaptıklarını biliyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, muhtarların çalışmalarına olabildiğince destek verilmesi yönünde genel bir talimat var. İnşallah Bingöl’de görev yaptığımız sürece muhtarlarımıza kapımız 24 saat açık olacaktıri." dedi.

Muhtarların vatandaş ile devlet arasında önemli bir köprü vazifesi gördüklerini aktaran Vali Usta, “Muhtarlarımızın çalışma performansı ne kadar yüksek olursa vatandaşların hizmetlere kavuşma imkânı da o kadar artmış olur. Ben çalışmalarınızda başarılar diliyor, ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kutladı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.
 

AdminAdmin