EĞİTİM
Giriş Tarihi : 28-02-2023 18:32

Milli Eğitim Müdürü Yücel, Karlıova ve Yedisu'daki okulları inceledi

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, kurumun İnşaat ve Emlak Şube Müdürlüğü teknik elemanlarıyla Karlıova ve Yedisu ilçelerindeki okulların fiziki durumlarını yerinde inceledi.

Milli Eğitim Müdürü Yücel, Karlıova ve Yedisu'daki okulları inceledi

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Yedisu ve Karlıova llçelerini ziyyaret etti.

İl Müdürü Yücel ilçe ziyaretleri kapsamında Yedisu ve Karlıova ilçelerini ziyaret ederek, ilçedeki eğitim çalışmalarını yerinde inceledi.

Yedisu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhtesim Tunç, Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Yıldız ve İl MEM İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Orhan Avcı ile Karlıova ilçesinde, Dörtyol, Çukurtepe, Kargapazarı ve şehit İdris Demir İlk/Ortaokuluyla, Karlıova Anadolu Lisesi ve pansiyonunda incelemede bulunan Yücel, daha sonra Yedisu ilçesindeki Yedisu YBO ve Çok Programlı Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu, yapıların fiziksel durumlarına ilişkin bilgiler aldı.

İl Müdürü Yücel, oku ziyaretlerinin ardından ilçe merkezinde okul müdürleri ve öğretmenlerle toplantı gerçekleştirdi.

Kentteki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunan Yücel, "Biz eğitim yuvalarımızın en iyi şekilde olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstereceğiz. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin başarılı olmaları için biz her türlü katkı ve desteği vermeye devam edeceğiz." dedi.

AdminAdmin