FUTBOL
Giriş Tarihi : 13-08-2021 17:50   Güncelleme : 13-08-2021 18:18

Köyler arası futbol turnuvası şampiyonu: Güveçlispor

Başkanlığını imam hatip Selahattin Katmış'ın yaptığı Bingöl Ova Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından lig usulü düzenlenen ve 10 köy takımının mücadele ettiği turnuva sona erdi. Spor severlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvada, Güveçli köyü takımı şampiyon oldu

Köyler arası futbol turnuvası şampiyonu: Güveçlispor

Bingöl Ova Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Bingöl Ova-Der) tarafından lig usulü düzenlenen ve 10 köy takımının mücadele ettiği "Valilik Kupası Köyler Arası Kardeşlik Futbol Turnuvası" sona erdi.

Bingöl Valiliği koordinasyonunda, Dernek Başkanı İmam Hatip Selahattin Elkatmış'ın organize ettiği turnuvanın final maçı hariç diğer bütün maçlar, Gençlik ve Spor Müdürlüğü Aşağı Çarşı Sentetik Futbol Sahasında yapıldı.

Beyaz grupta Büyük Tekören, Yeniköy, Ormanardı, Güveçli ve Ekinyolu köyleri, yeşil grupta ise Sarıçiçek, Kılçadır, Gözeler, Çeltiksuyu ve Kervansaray takımları yer aldı.

Puanlı lig usulü karşılıklı 2 karşılaşmanın ardından gruplarında birinci olan Çeltiksuyu ile Güveçli, final maçı için Bingöl Şehir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı 2-0 kazanan Güçeli köyü takımı, turnuvanın şampiyonu oldu.

Bingöl Ova Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Katmış, turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, maçları, centilmence ve kardeşlik içerisinde huzurlu bir şekilde tamamlamanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Uzun yıllardır Bingöl'ün Valilik Kupası heyecanı yaşamadığını aktaran Katmış, "Derneğimizin düzenlemiş olduğu köyler arası Valilik Kupası Futbol Kardeşlik Turnuvası final maçı ile sonuçlanmıştır. Kardeşlik ve huzur ortanımda geçen turnuvamız, hepimizi bu vesile ile birleştirmiştir. Turnuvamız boyunca bizleri yalnız bırakmayan başta valilik olmak üzere, dernek yönetimi, ASKF, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, basın, sivil toplum kuruluşları ve tüm ova köyleri sakinleri ve tüm Bingöl halkına ve spor severlerine dernek yönetimim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin