SİYASET
Giriş Tarihi : 21-05-2021 17:05   Güncelleme : 21-05-2021 17:36

"Kent Meydanı Genç'in atmosferini değiştirmiş"

BNH - Bingöl Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Genç ilçesinde yaptırılen Kent Meydanı için "Kent Meydanı Genç'in atmosferini değiştirmiş." dedi.

Eski Bakan Yılmaz ve Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl'deki ziyaretlerine devam etti. 17 günlük tam kapanmanın ardından geldikleri memleketlerinde, önceki gün kent merkezi, Solhan ilçesi ve Arakonak beldesinde, dün Yayladere, Kiğı ve Adaklı ilçeleri ile Sancak beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Beraberinde, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, AK Parti il Başkanı Haşim Sağlar ve diğer parti yetkilileriyle ziyaretlerini sürdüren Yılmaz ve Berbdibek, bugün de Genç ilçesi, Ilıcalar beldesi ve Karlıova ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

KENT MEYDANI'NA ÖVGÜLER

Genç ilçesindeki Kent Meydanı'nda vatandaşlarla buluşan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada,geçmişten günümüzü Genç ilçesine hizmet eden belediye başkanlarına teşşekkür etti.
Belediye tarafından yaptırılan Kent Meydanı'nda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti sile getiren Yılmaz, "Bu güzel meydanda bizi bir araya getiren Rabbimize hamd ediyoruz, şükür ediyoruz. Gerçekten burayı görünce çok moralim düzeldi.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Genç'imize çok güzel bir hava katmış burası, atmosferi değiştirmiş. İşte bizim siyasetimiz budur. Aslında bu siyasetimizin güzel bir örneği. Bizim siyasetimiz slogan siyaseti değil, laf üstüne laf koyma siyaseti değil, taş üstüne taş koyma siyasetidir." dedi.

AK Parti Bingöl Milletvekili Berdibek ise yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine işaret etti. İç ve dış düşmanlara rağmen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın dimdik ayakta olduğunu anlatan Berdibek, "Biz birlik olursak değil 7, 70 düvel bir olursa bizimle baş edemez." dedi.

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik de ev sahibi olarak ziyarete katılanlara teşekkür etti.

Yılmaz ve beraberindekiler, daha sonra Ilıcalar beldesini ve Karlıova ilçesini ziyaret etti.

AdminAdmin