GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-01-2024 13:12

Karne heyecanıyla 'yarıyıl tatili' başladı

Bugün okullarda karne heyecanı yaşandı. Her karne döneminde olduğu gibi sevinenler olduğu gibi üzülenler de oldu. En çok sevinler ise ilk karne heyecanı yaşayanlar oldu. Bingöl'de ise Kazım Karabekir İlkokulunda tören düzenlendi. Vali Ahmet Hamdi Usta ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan, öğrencilere karne dağıtarak sevinçlerine ortak oldu.

Karne heyecanıyla 'yarıyıl tatili' başladı

Bingöl'de, 2023- 2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi bugün karne dağıtımıyla sona erdi. Karnelerini alan 60 bin 77 öğrenci, 15 gün sürecek yarıyıl tatiline çıkmanın sevincini yaşadı.

Bingöl'de, 2023- 2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanması nedeniyle Kazım Karabekir İlkoukulu´nda karne dağıtım töreni düzenlendi.

Törene, Vali Ahmet Hamdi Usta, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, bazı kamu kurum ve kuruluşu temsilcisi, veliler ve öğrenciler katıldı.

Vali Usta törende yaptığı konuşmada, "Bugün karne sevinci yaşayan; Bingöl genelinde 384 okulda  iki haftalık tatile giren 60077 öğrencimizi kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Şimdi dinlenme ve bolca kitap okuma zamanı. Hepinize iyi tatiller, sizleri  tatil dönüşü zinde ve dinlenmiş şekilde bekliyoruz." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Usta, Belediye Başkanı Arıkan ve diğer yetkililer, öğrencilere karne dağıtarak, sevinçlerine ortak oldu.

AdminAdmin