GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-10-2023 17:28

Karlıova Devlet Hastanesi kavşağına sürücülerden tepki

Bingöl Erzurum kara yolunun ilçe merkezi ile Karlıova Devlet Hastanesi arasındaki yol çalışmasının bitmesine rağmen aylardır hastane kavşağının yapılmaması sürücü ve vatandaşların tepkisine neden oldu.Kavşak adeta kazalara davetiye çıkarıyor.

Karlıova Devlet Hastanesi kavşağına sürücülerden tepki

Karlıova Devlet Hastanesi yoldan düşük olan kavşağının yapılmamasından dolayı sürücüler duruma tepkili.

Karlıova ilçesinde Bingöl Erzurum karayolunun ilçe merkezi ile Hastane arasındaki yol çalışması bitmesine rağmen aylardır hastane kavşağının yapılmaması sürücü ve vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Yol yapım işi bitmesine rağmen Karlıova Devlet Hastanesi kavşağının yoldan düşük olarak bırakılmasından dolayı kavşağa giren çoğu araçların tamponu yeri tutuyor. Özellikle düşük araçların kavşağa zorlukla girdiği ve giren aracın da mutlaka tampon kısmının zarar gördüğü belirtilirken, karayollarının duruma müdahale etmemesi tepkilere neden oldu.

İlçenin sahipsizliğinden yakınan sürücüler, “Aylardır hastane kavşağı bu şekil, yol yüksek, kavşak düşük. Özellikle otomobiller için çok sıkıntılı bir yer. Araçlar bu kavşaktan karşıya geçmek için resmen ter döküyor. Yan girmeye çalışıyor olmuyor, düz girmeye çalışıyor tampon kısmı yeri tutuyor. Daha önce acile hasta getiren yabancı bir araç kavşağa normalin üzerinde hızlı girince tamponu komple kırdı ve az daha büyük bir kaza geçiriyordu. Yetkililerden ricamız bu yolu kim yaptıysa devamını getirsin, kontrol yapılmadığı için bu yol böyle kaldı. İlla ölümlü bir kazanın olmasını mı bekliyorlar.” dedi.

AdminAdmin