SİYASET
Giriş Tarihi : 02-05-2023 23:38

İYİ Parti Adayı Kızılboğa’dan 'kardeşlik' mesajı

İYİ Parti Bingöl Milletvekili adayı Hasan Kızılboğa, “Herkesin bir sofrada kardeşçe oturabildiği bir ülke haline getirmemiz lazım. İYİ Parti olarak bunu vaat ediyoruz.”

İYİ Parti Adayı Kızılboğa’dan 'kardeşlik' mesajı

İYİ Parti Bingöl Milletvekili adayı Hasan Kızılboğa, seçim çalışmaları kapsamında Adaklı ilçesi, Sancak Beldesi ile köylerde hem esnafları hem de vatandaşları dinledi. 
Sorun ve talepleri not eden Kızılboğa, İYİ Parti iktidarın sorunların ivedi bir şekilde çözüleceğinin altını çizdi. 
Vatandaşlarla buluşmasında kardeşlik mesajı veren Kızılboğa, şöyle konuştu:

“Toplum ciddi bir şekilde kutuplaştırıldı. Bu yüzden kutuplaşmanın ve ayrışmanın birlik ve beraberlik ruhu içerisinde sona ermesi lazım. Toplumun artık normalleşmeye ihtiyacı var. Milletimiz sağduyuludur. Milletimiz de siyasiler gibi hareket etseydi her gün Allah muhafaza kargaşa çıkardı. Ne olursa olsun buna müsaade etmemiz lazım. Bu ülkenin normalleşmesi lazım. Çünkü bu memleket hepimizin. Yarın seçim bitiyor, yine yüz yüze bakacağız. İnsanlar kendi hür iradesiyle giden oyunu kullanır. A partisine oy verince ne kahraman olur, B partisine oy verince ne de vatan haini olur. Yasalarımıza göre seçme ve seçilme hakkı verilen herkes özgür iradesiyle gider oyunu kullanır. Ben her şeyden önce normalleşmemiz lazım diye düşünüyorum. Bu ülkeyi herkesin bir sofrada kardeşçe oturabildiği bir ülke haline getirmemiz lazım. İYİ Parti olarak bunu vaat ediyoruz. Biz 20 yıldır o kadar çok kutuplaştırıldık ki baba ile oğul düşman hale geldi. Birileri bizi kutuplaştırarak rantını sürdürüyor. Buna müsaade etmemek lazım. Ben köylü çocuğuyum, yetim de büyüdüm. Köylü çocuğu olmaktan da onur duyuyorum, şeref duyuyorum. Biz burada otururken, birileri iktidar gruplarının etrafında. Bakın dikkat edin, aynı grupların iktidarı hiçbir zaman değişmemiş. Sadece siyasi partilerin tabelaları değişmiştir ama iktidar grupları hep aynı. Millet hiçbir zaman iktidar olamamıştır. 50 yıldır bu memlekete ne verdiler de bundan sonra ne verecekler."

 

AdminAdmin