KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-05-2021 17:25   Güncelleme : 22-05-2021 17:46

İstanbul'da yaşayan Gençlilerin Murat Nehri'nde kano keyfi

İstanbul'da yaşayan Gençlilerin Murat Nehri'nde kano keyfi

İstanbul’dan Genç ilçesindeki akrabalarının yanına gelen vatandaşlar, Murat Nehri’nde kano keyfi yaşadı.
Uzun yıllardan beri İstanbul ve çeşitli illerde yaşamlarını sürdüren Gençliler, Ramazan Bayramı münasebetiyle memleketlerine geldi.

İlçe merkezinde eş dost akraba ziyareti gerçekleştiren Gençliler, toplu olarak kano etkinliği düzenledi.

Genç Kaymakamlığı ve Genç Belediyesi’nce gençlerin, sosyal ve sportif faaliyetlere katılımlarının sağlanması amacı ile kurulan rafting ve kano imkanı bulan vatandaşlar, aktivitelerin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Murat Nehrinden kano keyfi yaşayan Recep Sanır, yaptığı açıklamada, Genç ilçesinde böyle güzel etkinliklerin yapılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti.

Sanır, şunları kaydetti:

"Genç’te doğup büyüdük. Buralarda iş alanlarının kısıtlı olması ve farklı bazı nedenlerden dolayı İstanbul’a göçtük. Tabi İstanbul’da yaşamlarımızı sürdürürken aklımız fikrimiz her daim ilçemizde odu. Eski dönemlerde ilçemize baktığımızda hak etmediği bir yerde olduğunu düşünüyorduk. Son yıllarda ilçeye kazandırılan gerek çalışmalar gerekse de bir takım aktiviteler bizleri çok mutlu etti. İnanıyoruz ki yapılacak daha farklı çalışmalar ile kısa sürede ilçemiz hak ettiği yerlere gelecektir."

Haber: Ahmet Sayılır/Gencin Sesi Gazetesi

AdminAdmin