GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-10-2021 10:37   Güncelleme : 08-10-2021 10:37

Ilıcalar Belediyesi desteği ile 200 kişi iş imkanına kavuşacak

Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök'ün çabalarıyla beldede 2 bin metrekare kapalı alan ve 200 işçi çalışma kapasiteli tekstil atölyesinin kurabileceği tesis yapım işi ihale edildi

Ilıcalar Belediyesi desteği ile 200 kişi iş imkanına kavuşacak

Bingöl merkeze bağlı Ilıcalar beldesinde yaptırılacak tekstilatölyesi yapım işi ihale edildi.

Ilıcalar Beledye Başkanı Mehmet Akif Günerigök, yaptığı açıklamada, beldede yapacakları tekstil atölyesinin ihalesini yaptıklarını söyledi.
Beldede istihdam alanında ciddi katkılar sağlayacak olan tekstil atölyesinin Ilıcalar halkına hayırlı olmasını temmnisinde bulunan Başkan Günerigök, belediye olarak her vatandaşa iş imkanı sunmalarının mümkün olmadığını ancak özel sektör sayesinde iş imkanı sunulabilceğini belirtti.

Kurulacak tekstil atölyesini özel sektöre kiralayacaklarını anlatan Günerigök, "İhalesini yaptığımızı tesis tekstil atölyesi kurulmaya müsait, 200 kişi kapasiteli ve 2 bin metrekare kapalaı alana sahiptir. Burada tekstil fabrikası kurmak isteyen girişimlerimiz vardır. Bu tesisi cüzi bir kira ile onlara devredecğiz inşallah burada da üretim olacaktır. Beldemizdeki insanlarımız da burada iş imkanına kavuşacak inşallah. Herşey Ilıcalar için." diye konuştu.

AdminAdmin