SPOR
Giriş Tarihi : 15-11-2021 20:17   Güncelleme : 15-11-2021 20:17

İl Müdürü Danayiyen, şampiyonları kutladı

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun (TAF) tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Kros Koşusu'nda takım halinde şampiyon olan Bingöllü sporcular, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mahmut Danayiyen'i makamında ziyaret etti

İl Müdürü Danayiyen, şampiyonları kutladı

Ankara’da gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu'na 50 ilden 715 öğrencinin katıldı.

Eryaman Olimpiyat Hazırlık Merkezi yanında saat 9.05’te Atatürk anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gerçekleştirilen koşuda Bingöl'ü 15 sporcu temsil etti.

Küçükler, Yıldızlar ve Liseli Gençler kategorilerinde yapılan yarışmalarda Bingöl adına yarışan Merve Gezici, Yıldız Kızlar Kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Merve Gezici ile Büşra Tekbaş, Tülin Barut, Yağmur Akarbulut ve Gülay Güler’den oluşan Bingöl Yıldız Kızlar Takımı ise Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarıya daha imza attı.

İl Müdürü Danayiyen'den kutlama

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusunda Türkiye şampiyonu olan Yıldız Kızlar Takımı ve yöneticilerini makamında kabul etti.

Şampiyon sprocularla bir süre sohbet eden Danayiyen,  elde ettikleri anlamlı başarıdan dolayı sporcu ve antrenörlerinin kutlayarak, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

AdminAdmin