SPOR
Giriş Tarihi : 02-08-2021 14:31   Güncelleme : 02-08-2021 15:09

İl Birinciliği Satranç Turnuvasına davet

TSF Bingöl İl Temsilcisi Nihat Eyüpkoca, çocukları satranç sporuna teşvik etmek amacıyla turnuvaya beklediklerini bildirdi

İl Birinciliği Satranç Turnuvasına davet

Bingöl'de, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) faaliyetleri arasında "2021 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları İl Yarışmaları" yapılacak.

TSF İl Temsilcisi Nihat Eyüpkoca, yaptığı açıklamada, 2021 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları İl Yarışmalarının küçükler kategorisi yarışlarının 31 Temmuz 2021'de İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tesislerinde yapıldığını söyledi.

Yıldızlar kategorisi yarışlarının 7 Ağustos 2021'de yapılacağını anlatan Eyüpkoca, turnuvaya katılmak isteyenlerin bingol.tsf.org.tr adresinde gerekli bilgilere ulaşabileceklerini aktardı.

Eyüpkoca, turnuva sonunda dereceye girecek sporculara madalya verileceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Geçen hafta yapılan küçükler kategosisinin ardından il birinciliğini 7 Ağustos tarihinde sona erdireceğiz. Elemelere katılacak sporcularımız maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak hamlelerini İl Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü salonlarında yüz yüze yapacak. Bu heyecanı yaşamak ve çocuklarımızı satranç sporuna teşvik etmek için herkesi turnuvaya bekliyoruz."

AdminAdmin