GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-03-2024 22:35   Güncelleme : 31-03-2024 23:02

İkinci kez seçilen Arıkan'dan zafer konuşması

Bingöl'de resmi olmayan sonuçlara göre Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde tekrar Bingöl Belediye Başkanlığına seçildi. Rahmetli Faik Ertuğrul'dan sonra 2 dönem seçilen ikinci başkan unvanı alan Arıkan, yaptığı teşekkür konuşmasında, hiç zaman kaybetmeden Bingöl'ün geleceğini planlamaya başlayacaklarını söyledi.

İkinci kez seçilen Arıkan'dan zafer konuşması

Bingöl'de yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, resmi olmayan sonuçlara göre mevcut AK Partili Belediye Başkanı Erdal Arıkan yeniden başkan seçildi.

Seçim sonuçlarını Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nde takip eden Arıkan, sonuçların netleşmesinin ardından zafer konuşması yaptı.

Kendisini destekleyenlere teşekkür eden Arıkan,  "Bu dönemde, hiç zaman kaybetmeden bu şehrin geleceğini planlamaya başlayacağız. 50 yıl sonra, hatta 100 yıl sonra bile bu şehir için planlar yapacağız." dedi. 
Başkan Arıkan, yeni dönemde yapacaklarını şöyle açıkladı:

"İstişareyi hep öne alacağız. İstişare yapan insan, hiçbir zaman kaybetmez. Kolay kolay yanlış yapmaz. Yarın yanlış yapsa bile minimuma indirir. Bundan dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere biz hem genel merkezimizle, milletvekillerimizle ve bütün teşkilatlarımızla aynı hassasiyeti ortaya koyacağız. Yine sizlerle birlikte bu memleketi yöneteceğiz. Şunu çok net söylüyorum; bizim birinci dönem çok ciddi bir heyecanımız vardı. Sizlerin bugün bize verdiği bu önemli sorumluluk gereği heyecanımızı inşallah artırarak sahada olacağız. Bu dönem inşallah göreceksiniz, hiç zaman kaybetmeden planlamamızı yaparken bu şehrin 50 yıl sonrasını, 100 yıl sonrasını planlayacağız. Bize ne yakışır, şu an bu memlekette yaşayan her bir vatandaşımızın, her bir hemşerimizin, bu memleketin her bir insanının 50 yıl sonrasında da, 100 yıl sonrasında da gelecek nesillere Bingöl’ü emanet edeceğiz."

ARIKAN’DAN TEŞEKKÜR 
Seçim sonucunun hayırlara vesile olmasını dileyip teveccüh gösteren Bingöl halkına teşekkür eden Başkan Arıkan, şunları söyledi;
“51 yıl sonra ilk defa iki dönem üst üste belediye başkanı seçilmemiz, bizlere gösterdiğiniz sonsuz güvenin en açık göstergesi olmakla birlikte, bir milat niteliğindedir.
“Sürdürülebilir bir gelecek” hedefiyle çıktığımız hizmet yolcuğunda, sizlerin gösterdiği kararlılık ve destek, bu zaferin en temel taşıdır. 
Şehr-i Bal Diyarı Bingöl’ümüze layıkıyla hizmet etmek için bir önceki dönemde olduğu gibi yine var gücümle çalışacağımızı, şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla memleketimizi daha da ileriye taşıyacağımızı bir kez daha belirtmek isterim.
Bu kutlu yolculukta bizleri yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz başta olmak üzere; Milletvekillerimiz Sn. Feyzi Berdibek, Sn. Zeki Korkutata, İl Başkanımız Sn. Yılmaz Seven, partimizin tüm kademe başkan ve üyelerine, Cumhur İttifakı bileşeni Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Başkanı ve teşkilatlarına, geçmiş dönem milletvekili ve belediye başkanlarımız ile aday adaylarımız ile AK Davaya gönül vermiş isimsiz kahramanlara, sivil toplum örgütlerimize ve siz kıymetli Bingöl halkına tüm destekleriniz için içtenlikle şükranlarımı sunuyorum.
Ayrıca seçim sürecinin sükunetle tamamlanmasında emeği geçen tüm görevlilere de en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.  Sevgi, saygı ve muhabbetle…”

AdminAdmin