SİYASET
Giriş Tarihi : 27-06-2022 14:11

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Dr. Halef Yılmaz Bingöl’de

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve teşkilat başkanı Dr. Halef Yılmaz Bingöl’de partisinin yöneticileri üye ve gönüllüleriyle bir araya geldi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Dr. Halef Yılmaz Bingöl’de

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Dr. Halef Yılmaz, Bingöl’de partisinin yöneticileri üye ve gönüllüleriyle bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu programda HÜDA PAR’ın siyasi duruşu, muhalefet dili ve ahlakı konuşuldu.  

Bingöl merkez Kültür Mahallesi Kültür-Der’de düzenlenen seminere HÜDA PAR Genel Başkan yarımcısı Hamdullah Tasalı, HÜDA PAR Bingöl İl başkanı Refik Alpaya, HÜDA PAR ilçe başkanları ve çok sayıda üye ve gönüllü katıldı.

Programda konuşan Dr. Halef Yılmaz, teşkilat ruhunun önemine değindi. Yılmaz, programda ayrıca HÜDA PAR’ın İslam davasına olan hassasiyet ve hizmetini, siyasi duruş ve ahlakını, muhalefet dilini ve parti olarak hedeflerini anlattı.

Dr. Yılmaz; “İslam’ın insanlığa, medeniyete, tarihe, geleceğe, hepsine yönelik söyleyeceği sözü vardır, toplumsal değişim ve dönüşümü hep beraber yapacağız inşaallah." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin