GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-02-2024 12:49

HÜDA PAR Bingöl'deki belediye başkan adaylarını açıkladı

HÜDA PAR, 31 Mart yerel seçimleri için Bingöl merkez ve 3 ilçenin belediye başkan adayını açıkladı. Bingöl Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Bingöl, Genç, Karlıova ve Solhan Belediye başkan adalarını tanıttı.

HÜDA PAR Bingöl'deki belediye başkan adaylarını açıkladı

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR),  Bingöl merkez ve ilçe belediye başkanlarını açıkladı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla Bingöl Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen "Aday Tanıtım Programı"nda, Bingöl, Genç, Karlıova ve Solhan Belediye başkan adalarını tanıldı.

Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Genel Başkan Yapıcıoğlu, doğru kimden gelirse gelsin, doğrunun yanında yer aldıklarını, yanlışı da kim yaparsa yapsın o yanlışa da karşı çıktıklarını söyledi.

Yapıcıoğlu, "HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışı, pratiği nedir inşallah onu ortaya koyma ve gösterme zamanıdır. İnşallah 31 Mart bu işin miladı olacaktır ve 1 Nisan günü memleket HÜDA PAR'ın geniş manada belediyecilik anlayışıyla tanışacaktır." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Bingöl İl Belediye Başkan Adayı Yunus Emiroğlu, Genç İlçe Belediye Başkan Adayı Ramazan Güner,  Karlıova İlçe Belediye Başkan Adayı Yavuz Bingöl ve Solhan İlçe Belediye Başkan Adayı Nihat Kanat, partililere tanıtıldı.

AdminAdmin