GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-07-2022 21:27

Hizmet-İş Sendikası Bingöl Şubesi Olağan Genel Kurulu yapıldı

Geçen yıl kurulan Hizmet-İş Sendikası Bingöl Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu'ndan kurucu başkan Abdulmecit Akdemir, yeniden başkanlığa seçildi

Hizmet-İş Sendikası Bingöl Şubesi Olağan Genel Kurulu yapıldı

Grand Berti Otel'de gerçekleştirilen ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Mahmut Arslan’nın telekonferansla katıldığı kongreye, Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz, Genel Başkan Yardımcıları Halil Özdemir, Celal Yıldız ve Mehmet Keskin, AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Kızılboğa, Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Memur-Sen İl Başkanı Yunus Kava, çevre illerden gelen şube ve il başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve delegeler katıldı.

Başkanlık seçimi için tek liste ile gidilen genel kurulda, mevcut Başkan Abdulmecit Akdemir, oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

Seçimin ardında konuşan Akdemir, kendisini başkan seçen ve genel kurula katılanlara teşekkür etti.

Akdemir, daha Bingöl’deki sendikal faaliyetlerini temsilcilik düzeyinde yürüttüklerini hatırlatarak, yaklaşık 8 ay önce şube kurduklarını söyledi.

Hizmet-İş Sendikası Bingöl Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulunu yapmanın heyecanı içinde olduklarını dile getiren Akdemir, “Teveccüh gösterip beni başkanlık görevine layık gösteren arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu göreve layık olmaya çalışacağım. Hepinizi saygılarımla selamlıyorum.” diye konuştu.

AdminAdmin