KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 30-01-2023 21:19

Halk ozanı Abdurrahman Delen'den şiir kitabı

Yazdığı şiirlerle beğeni toplayan ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Şair ve Halk Ozanı Abdurrahman Delen'in, Diksiyon ve Edebiyat Dergisi Yayınları'ndan çıkan "Şairin Dilinden" adlı şiir kitabı raflardaki yerini aldı.

Halk ozanı Abdurrahman Delen'den şiir kitabı

Halk ozanı, şair ve ses sanatçısı Abdurrahman Delen, yazdığı şiirleri, "Şairin Dilinden" adlı şiir kitapta topladı.

Yazdığı ve bestelediği sosyal içerikli türkülerle halkın gönlünde taht kuran Delen, bu sefer şiir kitabıyla sevenlerini duygulandıracak.

Delen'in yazdığı 85 eserin yer aldığı "Şairin Dilinden" adlı şiir kitabı, Diksiyon ve Edebiyat Dergisi Yayınları tarafından yayınlandı.

Diksiyon ve Edebiyat Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Şair Yazar Mustafa Aydın, kitabın arka kapağında, Şâir Abdurrahman Delen’in “Şairin Dilinden" adlı eserin, edebiyat ve kültür dünyasına hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 Aydın, yaptığı değerlendirme şu ifadeleri kullandı:

 "Okuyucu, Şair Abdurrahman Delen’in şiirlerini okurken, ülkemizin sorunlarına duyarlılığını, Vatan Cumhuriyet ve Atatürk sevgisininin, Tarih ve Milli duyguların, aşkın, hasretin, sıla, memleket özlemi ve sevgisinin işlendiğini görür. Arı Türkçenin kullanımına, duru pınarların berraklığıyla, akıcılığına kapılıp giderken, bir anda bambaşka diyarlarda, zaman üstü zamanda buluverir kendini."

"Çok mutuluyum"

Halk ozanı Delen de,  kitabıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Çok mutluyum. Edebiyat ve kültür dünyamıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

AdminAdmin