GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2021 14:50   Güncelleme : 08-03-2021 14:50

Güzellik merkezinden kadınlar gününe özel hediye

Güzellik merkezinden kadınlar gününe özel hediye

BNH - Liza Baby Spa Anne-Bebek Bakım Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde 5 kadına ücretsiz cilt bakımı uyguladı.

Merkez sorumlusu Uzman Estetisyen ve Masaj Uzmanı Yeşim Gündoğdu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Bakımlı olmak her kadının hakkı’" sloganıyla geçen yıl hizmete başladıklarını hatırlattı.

Meslek yaşamı boyunca sosyal sorumluluk projelerinde yer aldıdığını aktaran Gündoğdu, "Farkındalık oluşturmak için özel günlerde hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerini kamuoyuyla paylaşıyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel daha önce cilt bakımı uygulama imkanı bulamamış 5 kadına cilt bakımı uyguladık. Cilt bakımı işlemini uyguladığımız kadınların işlem sonrası aynada kendi yüzlerine bakarken yüzlerinde oluşan tebessüm bizleri mutlu etti." iafdelerini kullandı.

Gündoğdu, kadına şiddetin her geçen gün arttığını arttığını, şidetin virüsten daha tehlikeli olduğunu belirtti.

Cinsiyet ayrımcılığına da dikkat çeken Gündoğdu, şunları kaydetti:

"Cinsiyet ayrımı ortadan kaldırılmadığı müddetçe eşit bir toplum oluşmaz. Kadınları dışlayan bu tutumdan bir an önce vazgeçilmelidir. Ben bir anneyim, yıllarca çalışan olarak yer aldığım bu sektörde artık bir işverenim, yakın zamanda hep ertelediğim, içimde ukde kalan üniversite okuma hayalimi de gerçekleştireceğim. Kadınlara yönelik uygulanan her türlü ayrımcılığın, şiddetin son bulması dileğiyle, sadece 8 Mart’ı değil her günümüzü kutluyorum.”

AdminAdmin