YEREL
Giriş Tarihi : 27-10-2022 19:49

Genç Sağlık Sendikası, ulaşımda indirim istedi

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl'de faaliyetlerini sürdüren Genç Sağlık Sendikası Başkanı Rahmi Atabey ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Genç sendikacılar, Başkan Arıkan'a, sağlıkçıların ulaşım konusundaki sıkıntılarını aktararak, toplu taşımada indirim istedi.

Genç Sağlık Sendikası, ulaşımda indirim istedi

Bingöl'de faaliyetlerine başlayan Genç Sağlık Sendikası (GSS) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Arıkan ile bir süre göreüşen GSS'liler, sağlıkçıların ulaşım konusundaki sıkıntılarını dile getirdi.
Bingöl'de yeni kurulan GSS, çalışmalarına hızlı başladı. Kuruluş aşamasının ardından ilk ziyaretini Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'a gerçekleştiren sendika yönetimi, sağlıkçıların yereldeki sorunlarını Başkan Arıkan'a ileterek çözüm önerilerini sundu. 

GSS Başkanı Rahmi Atabey, sendika olarak amaçlarının sağlıkçıların her daim daha iyi koşullarda çalışması için mücadele etmek olduğunu söyledi.

Yeni bir sendika olduklarını aktaran Atabey, "Amacımız daha iyi koşullarda çalışan, emeklerinin hakkını alan, mesleki itibarını kazanmış sağlıkçılar olmak. Bu doğrultuda da vatandaşa en iyi hizmeti sunablmektir. Tüm arkadaşlarımıza her platformda ısrarla söylediğimiz şey şudur; biz sağlıkçılar olarak itibarımızı ancak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, haklarımızı sonuna kadar talep ederek kazanabiliriz. Bu yolda bizlerle yürümek isteyen tüm sağlık emekçilerini bizlerle birlikte mücadele etmeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Atabey, Başkan Arıkan'dan, sağlık çalışanları için toplu taşıma araçlarında indirim istedi. 

AdminAdmin