EĞİTİM
Giriş Tarihi : 04-11-2023 19:41

Erzurumlu iş insanı Bingöl'de 2 okul yaptıracak

Erzurumlu hayırsever iş insanı Osman Nuri Bakırcı, Bingöl'de her biri 8 derslikli olacak 2 okul binası yaptıracak. Bingöl merkez Güveçli köyü ve Sancak beldesinde yapılacak 8 derslikli ortaokul binalarının yapımı için hazırlanan protokol, Vali Ahmet Hamdi Usta ve Bakırcı tarafından imzalandı. Darısı hayırsever Bingöllü iş insanlarının başına.

Erzurumlu iş insanı Bingöl'de 2 okul yaptıracak

Erzurumlu hayırsever iş insanı Osman Nuri Bakırcı, Bingöl'de 8'er desrlikli 2 okul yaptıracak

Bingöl merkez Güveçli köyü ve Sancak beldesinde yapılacak 8 derslikli ortaokul binası yapım protokolü için Valilikte tören düzenlendi.

Hazırlanan protokol, Vali Ahmet Hamdi Usta ve Osman Nuri Bakırcı tarafından imzalandı.

Vali Usta, törende yaptığı konuşmada, okulların Bingöl'e hayırlı olması temennisinde bulundu.

"En büyük yatırım insana ve bilgiyle ışıldayan yarınlara yapılan yatırımdır." diyen Vali Usta, şöyle konuştu:

"Hayırsever iş insanı Osman Nuri Bakırcı tarafından merkez Güveçli köyü ve Sancak beldesinde  yapılacak 8‘er Derslikli 2 ortaokul yapım protokolünü imzaladık.
Deprem yönetmeliklerine göre ve yatay mimari olarak özgün bir proje olan okullarımız Bingöl’e çok yakışacak. Hayırsever iş insanı Osman Nuri Bakırcı'ya bu önemli yatırım için teşekkür ediyor, yapılacak okulların Bingöl’ümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bingöllü hayırseverlerimizden de Erzurum’lu Osman  Nuri Bey’in yaptığı desteği beklediğimizi ifade ediyorum."

Törende, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Orhan Avcı da hazır bulundu.

AdminAdmin