GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-04-2022 16:35

Emniyetten 'Polis Haftası' nedeniyle Vali Ekinci'ye ziyaret

İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat ve beraberindeki emniyet mensupları, Polis Haftası etkinliklerı kapsamında Vali Kadir Ekinci'yi makamında ziyaret etti.

Emniyetten 'Polis Haftası' nedeniyle Vali Ekinci'ye ziyaret

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, ‘4-10 Nisan Polis Haftası’ etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat ve beraberindeki emniyet mensuplarını makamında kabul etti. 

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Vali Kadir Ekinci’ye, 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Polis Haftası’ etkinlikleri hakkında bilgiler sunarak kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Ekinci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Milletimizin huzur ve güveni için 177 yıldır aynı disiplin ve aynı heyecan ile görev başında olan polis teşkilatımızın gününü kutluyorum. Yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanarak ilgili birimlere teslim edilmesi gibi konularda görevlerini layıkıyla yerine getirerek Bingöl’ümüzün bir huzur kenti olmasına katkı sağlayan Emniyet Müdürlüğü personelimize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı

AdminAdmin