GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-06-2023 12:47   Güncelleme : 11-06-2023 13:30

Cumhurbaşkanı Yılmaz'a coşkulu karşılama

İlk resmi yurt içi ziyaretini memleketine yapan Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı. Bingöl Havalimanında resmi törenle karşılanan Yılmaz'a, havaalanı çıkışında vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Yılmaz'ın Bingöl ziyareti devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Yılmaz'a coşkulu karşılama

Ankara’dan Türkiye Cumhuriyeti uçağıyla Bingöl Havalimanına inen Yılmaz, Bingöl Valisi Kadir Ekinci ve il protokolü ile vatandaşlar tarafından karşılandı.

AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile Bingöl Valiliğini ziyaret eden Yılmaz, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra Vali Kadir Ekinci ile görüştü.

Vali Ekinci'den çalışmalar hakkında brifing alan Yılmaz, beraberindekilerle AK Parti İl Başkanlığına geçti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığında yaptığı konuşmada, evinde olmaktan mululuk duyduğunu belirterek, heyecanlı karşılama için hemşehrilerine teşekkür etti.

Tarihi seçimlerin yapıldığı mayıs ayını geride bıraktıklarını belirten Yılmaz, "Bu seçimlerde halkımız bir kez daha güven ve istikrar dedi. Halkımız bir kez daha güçlü, dirayetli liderlik dedi. Halkımız bir kez daha Recep Tayyip Edoğan dedi. Cenabbı Allah milletimizden razı olsun. Karşımızda çok geniş bir cephe ouşturuldu. Hiç bir araya gelmeyeceği düşünülen partiler, kişiler, kesimler bir araya getirildi. Ama Allah'ımıza hamd ediyoruz aziz milletimiz sandıklarda bu oluşumlara, bu yapay oluşumlara en güzel cevabı demokratik olgunluk içinde verdi. Aziz miletimizden Allah razı olsun." diyoruz ifadelerini kullandı.

Yılmaz, Cumhur İtifakı olarak Mecliste açık ara bir çoğunlukları olduğunu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de 2 milyon bir oy farkıyla net bir sonucun ortada olduğunu belirtti.

Yapılan seçimleri sadece kendilerinin kazanmadıklarını, 85 milyon vatandaşın kazandığını anlatan Yılmaz, şöyle devam etti:

"Bize oy vermiş olsun olmasın, demokratik olgunluk içinde sandığa giden, iradesini sandığa yansıtan tüm vatandaşlarımız kazandı. Bu anlayış içinde tüm Türkiye'ye hizmet edceğiz. Her bir kilometre kareye hizmet edeceğiz. Bize oy vermiş olsun olmasın bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağız."

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Bingöl Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Erdal Arıkan'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Yılmaz esnaf ziyaretinin ardından Kültür Parkında vatandaşlarla buluşacak.

AdminAdmin