GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-03-2024 22:17   Güncelleme : 13-03-2024 23:05

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek'in Bingöl ziyareti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl'e geldi. Yılmaz ve Şimşek, Bingöl Havalimanında Vali Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile Belediye Başkanı Erdal Arıkan tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek'in Bingöl ziyareti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl'e geldi.

Bingöl Havalimanında Vali Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile Belediye Başkanı Erdal Arıkan tarafından karşılanan Yılmnaz ve Şimşek, SÜTAŞ ziyaretinin ardından Bingöl Valiliğine geldi.

Valilik önünde resmi törenle karşılanan Yılmaz, tören mangasını selamladı, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Bingöl Valisi Ahmet Usta'dan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Cumhurbaşkanı Yılmaz ve Bakan Şimşek, daha sonra Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında düzenlenen "Bingöl İş Dünyası Buluşması" programında, iş insanlarıyla bir araya geldi.

Yılmaz, Bingöl ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Güzel bir Ramazan gününde; Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ile birlikte vefa ve dayanışmanın şehri, sanayisi ve tarımıyla bölgenin cazibe merkezi, baba ocağım Bingöl’deyiz.

Bingöl programımıza, üretim ve istihdam açısından şehrimize önemli bir katma değer sunan SÜTAŞ Entegre Tesisleri’nde değerli emekçi kardeşlerimizle bir araya gelerek başladık.

Ardından Bingöl Valiliğimizi ziyaret ederek şehrimizde yürütülen çalışmalar ve Bingöl’ün gücüne güç katacak yeni projeler hakkında bilgi aldık.

Valilik ziyaretimizin ardından, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odamızın değerli üyeleri ve kıymetli iş insanlarımızla bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinleme imkanı bulduk.

İftar programımızda ise kıymetli hemşehrilerimizle Ramazan’ın bereketini paylaşarak programlarımıza devam edeceğiz."

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bingöl progarmını tamamlayarak Ankara'ya döndü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ise Bingöl programına yarın da devam edecek.

AdminAdmin