GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-09-2021 18:54   Güncelleme : 02-09-2021 18:54

Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi yapıldı

Millet Bahçesi projeleri kapsamında yapılacak Bingöl Millet Bahçesi projesi, TOKİ tarafından ihale edildi. Projenin ihalesi e-ihale yöntemiyle gerçekleştirildi

Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Her ile en az 1 Millet Bahçesi" projeleri kapsamında Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi projesi ihale edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından, Bingöl İli, Merkez İlçesi, Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesinin yapıldığı duyuruldu.

İhale sürece e-ihale olarak yapılırken projenin ihalesinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapıldığı açıklandı.

Toplam 3 bin metrekarelik dev bir alanı kapsayan yeni millet bahçesi projesinde millet kıraathanesi, su deposu, giyinme soyunma binası, büfe ve WC gibi alanlar da yer alacak. Millet bahçesi projesi yer tesliminin yapılmasını takiben 450 takvim günü içerisinde tamamlanacak.

AdminAdmin