YEREL
Giriş Tarihi : 23-11-2022 22:12

Büyük Bingöl Spor Kulübüne destek gecesi

Bingöl'ün TFF Futsal Süper Ligi'ndeki temsilcisi Büyük Bingöl Spor Kulübü'ne gelir elde etmek amacıyla sezon açılışı ve destek gecesi düzenlendi. Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen geceye çok sayıda davetli katıldı.

Büyük Bingöl Spor Kulübüne destek gecesi

Bingöl'ün TFF Futsal Süper Ligi'nde mücale eden Büyük Bingöl Spor Kulübü, düzenlenen destek gecesiyle 2022-2023 futbol sezonunu açtı.

Bingöl Gençlik ve Spor Kulübü Derneği çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Büyük Bingölspor, salon futbol takımı için Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda sezon açılışı ve kulübe destek amacıyla bir program düzenlendi.

Sunuculuğunu ünlü şair Abdurrahman Delen'in yaptığı programda, müzisyen Cevdet Can  ve Barış Toprak sahne aldı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, ünlü şair Abdurrahman Delen' de performans sergiledi.

Programda, şehrin gençlerine destek ol sloganıile "Forma Bağış Kampanyası"  düzenlendi.
Kulüp Sözcüsü ve Futsal Sorumlusu Ömer YIlmaz, yaptığı açıklamada, 2008 yılında spor kulübünü kurduklarını, 2013 yılı sonunda da Futsal takımını kurduklarını söyledi.

Yapılan doğru işler neticesinde bu gün Futsal Süper Lig'de Bingöl'ü temsil ettiklerini hatırlatan Yılmaz, "Çok güzel ve verimli geçen programımız tahmin edemeyeceğimiz kadar çok rağbet gördü. Ekranlardan bizi takip eden milyonlarca kıymetlimizin her birine şükranlarımızı sunarız. Programa katılıp forma bağışı yapan gençlik, spor ve memleket sevdalısı koca yüreklilere şükranlarımızı sunuyoruz: Bulunulan destek çok kıymetli ve anlamlıdır, bu şehrin gençliği yapılan hiç bir iyiliği asla unutmaz.
"Forma Bağış Kampanyası"na destek olmak isteyen değerli insanlarımızın bize ulaşması yeterdir. Siz değerli spor sever, memleket sevdalılarının desteğinizi bekliyoruz. Verdiğiniz destek ile bugünün çocuklarının yarının gençlerinin yarınlarına, şehrin gençlerinin geleceğine, bugün okullarda spor yapan insanlarının önünde büyük bir kulübün olması adına, oynayabilecekleri kulüp olması adına, şehirde büyük bir spor kulübünün var olmasını sağlayacaksınız." diye konuştu.

Kulüp Başkanı Yunus Kaya da kulübe destek amacıyla İstanbul'dan Bingöl'e gelen ünlü şair Abdurrahman Delen, müzisyenler Cevdet Can ve Barış Toprak ile programın özel yayın sponsoru olan Zaza TV Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bukan ve programa katılanlara teşekkür etti.

Program Zaza TV'den canlı yayınlandı.

AdminAdmin