SPOR
Giriş Tarihi : 04-12-2021 19:49   Güncelleme : 04-12-2021 20:16

Bölgesel kros ligi yarışlarında Bingöl rüzgarı

Van'da düzenlenen karma ve kulüpleri arası bölgesel kros ligi yarışmalarında 5 kupa kazanan Bingöl takımları ve sporcular, Mardin'deki yarışlarda da 5 kupa kazandı.

Bölgesel kros ligi yarışlarında Bingöl rüzgarı

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2021 faaliyet takviminde yer alan yarışmalar kapsamında, Mardin'de İl-İlçe Karmaları ve Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 2. kademe yarışları gerçekleştirildi.

Bingöl Atletizm İl Temsilcisi Osman Orman, yaptığı açıklamada, 2. kademe yarışlarının bugün Mardin’de yapılan yarışlarda Bingöllü sporcuların 3 birincilik ve 2 üçüncülük kupası aldığını belirterek, geçen hafta yapılan yarışlarda ise 2 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük kupası kazandıklarını hatırlattı.

Alınan sonuçlarla Bingöl'ün 17 Aralık’ta Diyarbakır’da yapılacak Yarı Final Yarışmalarına 5 takım ile tam kadro katılmaya hak kazandığını anlatan Orman, gelişmeleri şöyle açıkladı:

 "U14 Kızlar İl Karması Takımımız birinci, U14 Kızlar Kulüpler Takımımız Bingöl Olimpiyat Spor Kulübü birinci, U14 Erkek İl Karması Takımımız birinci, U16 Erkek İl Karması Takımımız üçüncü, U18 Erkek Kulüpler Takımımız Bingöl Belediye Yaşamspor üçüncü oldu. Ayrıca U14 Kızlar Kategorisinde yarışan Bingöl Olimpiyat Spor Kulübü sporcularımızdan Merve Gezici Gümüş madalya ile yarışmayı tamamladı.

Yarışmalarda dereceye giren sporcularımız başta olmak üzere antrenörlerimiz Veysel Anacur, Ümit Sekin, Musa Anacur ve Murat Çağatay hocalarımızı tebrik ediyor, Yarı Final Yarışmalarında başarılar diliyoruz. Emeklerinden ve bizlere eşlik ettiğinden dolayı Kafile Temsilcilerimiz Solhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Zülfü Çalışka beye ve Merve Karabatak hanıma çok teşekkür ediyoruz.

Katkı sunan, destek veren Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Bingöl Olimpiyat Spor Kulübü ve Bingöl Belediye Yaşamspor Kulübü Yönetim Kurullarına, bu başarıda desteklerini esirgemeyen ve yanımızda olduğunu hissettiğiniz tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz."

AdminAdmin