YEREL
Giriş Tarihi : 03-07-2023 17:12

BİNYAR'dan Bingöl Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Ankara'da yaşayan Bingöllülerin kurduğu Bingöl İli ve İlçeleri Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (Ankara BİNYAR) Başkanı Yakup Zazaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Barulay, Bingöl Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, Başkan Mahmut Arda ile bir süre sohbet etti.

BİNYAR'dan Bingöl Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Ankara BİNYAR Derneği Başkanı Yakup Zazaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Barulay, Bingöl Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ankara’da faaliyet yürüten Bingöl İli ve İlçeleri Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (Ankara BİNYAR) Yönetimi Bingöl Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ankara BİNYAR Derneği Başkanı Yakup Zazaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Barulay, Kurban Bayramı münasebetiyle Bingöl'de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Bingöl Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret eden ikili, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda ile bir araya geldi. Arda, Ankara BİNYAR faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Ankara BİNYAR Başkanı Yakup Zazaoğlu, dernek faaliyetlerinden bahsederek, derneğin devam eden ve hayata geçirmeyi düşündükleri projelerden bahsetti.

AdminAdmin