SPOR
Giriş Tarihi : 19-07-2023 16:37

Bingölspor Kulübü yeni yönetimi açıklandı

12 Bingölspor’un Yeni Başkanı M. Engin Özturan, yaptığı basın açıklamasının ardından kulüp yönetimini açıkladı. Yeni yönetimin belli olmasından sonra ise ardı ardına transfer haberleri gelmeye başladı.

Bingölspor Kulübü yeni yönetimi açıklandı


Geçtiğimiz günlerde 12 Bingölspor Yönetimini devralan İş İnsanı M. Engin Özturan, yaptığı açıklamada öncelikli hedeflerinin her sene bir üst lig olduğunun altını çizerken geçmiş yönetime de kulübü borçsuz bir şekilde devrettiği için teşekkür etti.

“Çocukluk Aşkım Ve Baba Mirası Sevdam”

12 Bingölspor’un çocukluk aşkı ve babasından kendisine kalan bir sevda olduğunu belirten Özturan, kısa vadeli bir çalışma değil, aksine uzun vadede başarılı olacak, içerisinde tesisleşme dahil bir çok alanda gelişimin yer aldığı projelerinden bahsetti. Özturan, “Çocukluk aşkım ve baba mirası sevdam olan 12 Bingölspor’un Kulüp Başkanı olmamın mutluluğunu ve gururunu sizlerle paylaşmakla beraber vizyon ve misyonumuzu kamuoyuna birkaç başlık altında sunmak istiyorum. Kısa vadeli bir görev üstlenmediğimi ve uzun vadeli bir program hazırlayarak bu göreve geldiğimi beyan etmek istiyorum gerek alt yapı gerek tesisleşme gerekse en önemlisi her sene bir üst ligi hedefleyen bir düşünceye sahip olduğumuzu siz kamuoyuyla paylaşmak isterim, çok güçlü bir yönetim listesiyle çoğunluğu İstanbul’da ikamet eden, her biri kendi sektöründe başarılı ve vizyon sahibi olan iş dünyasından kıymetli görev arkadaşlarımızla birlikte çok büyük bütçelerle her sene bir üst ligi hedefleyen bir 12 Bingölspor izletmeyi hedef edinmiş bulunmaktayız.” dedi.

“Bingöl’ü Bir Futbol Şehri Yapmak İstiyorum”

Bingöl’ün var olan potansiyelini kullanarak şehri hem bir futbol şehri yapmak hem de güzel tabiatından faydalanarak bir kamp merkezi haline getirmeyi arzuladığını belirten Başkan Özturan, “Sadece sportif başarılar değil, şehrimize yakışan bir stadyum, doğası gereği yaz aylarında futbol takımlarının kamp merkezi haline geleceği bir futbol şehri, 12 Bingölspor resmi ürünlerinin temin edileceği mağaza (store), genç yeteneklerin yetişeceği futbol alt yapı tesisleri ve sahası, her renge sahip hemşerilerimizin tribünlerde tek vücut olması ve sporun bütünleştirici gücünü tüm şehre empoze etmek, şehrimizdeki tüm amatör futbol kulüplerine maddi manevi destek sunmak, projelerimizin ve hayallerimizin sadece bazılarıdır” ifadelerini kullandı.

“Kulübü Sıfır Borçla Devreden Eski Yönetime Teşekkür Ederim”

Şehri sporda layık olduğu yerlere taşımak için sadece manevi destek beklediklerini söyleyen Özturan, “Tekrar vurgulamak gerekirse bu şehri layık olduğu yerlere taşımak için bu göreve geldiğimizi kıymetli sehrimizden sadece manevi destek beklediğimizi belirterek bizden önceki yönetim kuruluna da 7 yıl boyunca yönetmiş oldukları kulübü sıfır borç ile bizlere devretmesinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"Birlikte güçlüyüz birlikte başaracağız, Biz şampiyon olacağız."

Kendilerine destek sunan herkese teşekkür eden Başkan Özturan, Teknik Direktörlüğe getirilen Erhan Koç ve ekibine sonuna kadar güvendiklerini belirtti. Özturan açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı; 
“Başkanlık açıklamasından sonra gerek sosyal medyadan gerekse bizleri arayarak tebriklerini ve manevi desteklerini bizlere ileten tüm dostlarımız ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Dün anlaşmaya vardığımız Erhan Koç ve ekibine sonuna kadar güvendiğimizi belirtirken önümüzdeki günlerde de yönetim listemizi ve transferlerimizi siz kamuoyu ile paylaşacağımızı beyan ederek bu yılki sloganımızla yola koyuluyoruz "Birlikte güçlüyüz birlikte başaracağız, Biz şampiyon olacağız."

 “Yönetim Kurulu  Açıklandı, Transferler Ardı Ardına Duyuruldu”

12 Bingölspor Kulüp Başkanı M. Engin Özturan’ın yaptığı basın açıklamasından sonra Yönetim Kurulu Listesi kulübün resmi hesaplarından paylaşıldı. Hemen ardından ise bir bir transferler duyuruldu.
12 Bingölspor’un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
“Başkan M. Engin Özturan, Tuncay İmral, Cihan Solmaz, M.Mesut Erdoğan, S. Sencer Esenyel, Berkin Celayir, Demre İşcen, Bedrettin Aydoğdu, Pekcan Gökçimen, Nihat Kaya, Muhammed Bulut, Fatih Can, Veysel Beltekin, Müjdat Aydoğdu, Veysel Kaya

“Kulübün Yeni Transferleri”

12 Bingölspor Yönetimi hız kesmeden çalışmalara başlarken şu ana dek kulübün resmi kanallarından yapılan açıklamalara göre 11 oyuncu ile resmi sözleşme yapıldı. Sözleşme yapılan oyuncular şu şekilde;
1-    Burak Sürmeli- Kulübümüz 2. Lig’de 50, 3. Lig’de 236 ve Türkiye Kupası’nda 16 müsabakaya çıkmış olan tecrübeli kenar oyuncusu Burak Sürmeli ile anlaşma sağlamıştır. Camiamıza ve ilimize hayırlı olsun.
Mevki: Sağ-Sol açık
Yaş: 30
Oynadığı Kulüpler: Orduspor, Kırıkkalespor, Gümüşhanespor, Darıca Gençler Birliği, Serik Belediyespor, Bucaspor, Ankara Demirspor
2-    Selim Dağ- Kulübümüz 3. Lig’de 15, Bölgesel Amatör Lig’de 155, Türkiye Kupası’nda 9 müsabakası olan tecrübeli kenar oyuncusu Selim Dağ ile anlaşma sağlamıştır. Camiamıza ve ilimize hayırlı olsun.
▪️Mevki: Sağ-Sol Açık
▪️Yaş: 29
▪️Oynadığı Kulüpler: İskenderunspor, Adana FK, Orduspor, Adıyamanspor, Ünyespor, Sultanbeyli, Kilis Belediye, 44 Malatya, Araban Belediye, Anadolu Üni , Yeşilyurt Belediye, Amasyaspor
3-    Selim Dedekoç- Kulübümüz 3. Lig'de 166, Türkiye Kupası'nda 7 müsabakası olan tecrübeli solbek oyuncusu Selim Dedekoç ile anlaşma sağladı. Camiamıza ve ilimize hayırlı olsun.
Yaş: 26
Oynadığı Kulüpler: Kasımpaşa, Tepecikspor, Yeşilyurt Belediye, Gölcükspor
4-    Muhammed Altunbay- Kulübümüz geçtiğimiz sezon formamızı başarıyla terleten Elazığ altyapısında yetişen genç yetenek Muhammed Altunbay ile anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olsun.
5-    Azat Mamuk- Kulübümüz 3. Lig’de 11, Bölgesel Amatör Lig’de 82 müsabakası olan ortasaha oyuncusu Azat Mamuk ile anlaşma sağladı. Camiamıza ve ilimize hayırlı olsun.
▪️Yaş: 26
▪️Oynadığı Kulüpler: Adıyamanapor, Gönen Belediye, Manavgat Belediye, Silifke Belediye, Yozgat Bozokspor, Ceyhanspor, Yunus Emre Belediye
6-    Murat Ayaz- Kulübümüz bölgesel amatör ligde 137 müsabakası olan deneyimli kaleci Murat Ayaz ile anlaşma sağladı. Camiamıza ve ilimize hayırlı olsun.
▪️Yaş:29
▪️ Tarsus idmanyurdu, adana fk, Anamur bld, sultangazi, Lüleburgaz, 1926 Bulancak, Erzincan ulalar, yenice cebeci, silifke belediye, Kastamonu özel idare
7-    Hüseyin Teker- Kulübümüz 2. Ligde 33, 3. Ligde 184 Türkiye kupasında da 11 müsabakası olan tecrübeli ortasaha oyuncusu Hüseyin teker ile anlaşma sağladı. Camiamıza ve ilimize hayırlı olsun.
▪️Yaş: 29
▪️ Gaziantepspor, tavsanlı linyit, erzincanspor, Kütahya belediyespor, sapanca gençlik, ankara demirspor, payasspor, 1954 Kelkit belediye, bergama belediye
8-    Eray Aktaş- Kulübümüz 3. Ligde 1, Ziraat Türkiye Kupası 1, BAL Ligi 21 müsabakası olan gelecek vadeden sağ bek oyuncusu Eray Aktaş ile anlaşma sağladı. Camiamıza ve ilimize hayırlı olsun.
▪️Yaş: 21
▪️Oynadığı Kulüpler: Ulubey Belediyespor, 52 Orduspor
9-    Yusuf Fırat- Kulübümüz BAL Ligi 37 müsabakası olan gelecek vadeden genç ve yetenekli stoper oyuncusu Yusuf Fırat ile anlaşma sağladı. Camiamıza ve ilimize hayırlı olsun.
▪️ Yaş:21
▪️ Oynadığı Kulüpler: Bağlar belediye spor
Besni akın spor
Adıyaman spor
Şırnak idman yurdu
10-    Halil Can- Kulübümüz Akademi Ligi 65, Bölgesel Amatör Lig’de 25 müsabakası olan gelecek vadeden ortasaha oyuncusu Halil Can ile anlaşma sağladı. Camiamıza ve ilimize hayırlı olsun.
▪️Oynadığı kulüpler: Kayserispor Elit, Suvermez Kapadokya Spor
11-    Furkan Gedikli-Kulübümüz gelecek planlamasını da göz önünde bulundurarak Menemenspor U19 kulübünden genç kaleci Furkan Gedikli'yi kadrosuna katmıştır, ilimize ve camiamıza hayırlı olsun.

▪️Mevki: Kaleci
▪️Yaş: 19
▪️Oynadığı kulüpler: Menemenspor

“Son Olarak, Bingölspor’un Maçları Canlı Yayınlanacak”
12 Bingölspor Kulübü Resmi Sosyal Medya hesaplarından yapılan paylaşımla, bu sezon maçların ERT TV’de canlı yayınlanacağı açıklandı.
Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;
“Sizlere sevindirici bir haber sunmak için buradayız. 12Bingölspor'un bu sezonki maçları canlı olarak yayınlanacak! Futbolseverlerin heyecanla beklediği maçlar, Er TV ve Digitürk platformunda izleyicilerle buluşacak.

Başarılarıyla ve tutkulu taraftarlarıyla bilinen 12Bingölspor, bu sezon, taraftarlarımızın heyecanını daha da artırmak amacıyla, maçlarımızın canlı yayınlanması kararını almıştır. Bu sayede, büyük camiamız 12Bingölspor’u her an takip edebilecek, maçların keyfini evlerinde veya favori mekanlarında yaşayabilecekler.

Er TV ve Digitürk platformu, Türkiye genelinde yaygın bir izleyici kitlesiyle birlikte, kaliteli yayınlarıyla tanınmaktadır. Bu işbirliği sayesinde, 12Bingölspor'un müsabakaları futbolseverlere en iyi şekilde sunulacak. Canlı yayınlar, maçlara katılamayan veya uzakta olan taraftarlarımızın da maçları izleme fırsatı bulmalarını sağlayacak.

Bu gelişme, Bingölspor camiası için büyük bir adım olup, kulübümüzü daha geniş bir kitleyle buluşturma hedefine önemli bir katkı sağlayacaktır. Takımımıza destek veren herkesin bu maç yayınlarını heyecanla beklediğine eminiz.

Sizlere en güncel bilgileri sunmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,
12Bingölspor
 

AdminAdmin