GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-01-2024 10:49

Bingöllüler İstanbul Sancaktepe'de buluştu

Sancaktepe Belediyesi tarafından "Hemşehri Buluşmaları" etkinliği kapsamında düzenlenen Bingöllüler Gecesine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl milletvekilleri ve İstanbul'da yaşayan çok sayıda Bingöllü katıldı. Gecede sanatçı Abdurrahman Delen, konser verdi.

Bingöllüler İstanbul Sancaktepe'de buluştu

İstanbu Sancaktepe Belediyesi tarafından "Hemşehri Buluşmaları" etkinliği kapsamında Bingöllüler Gecesi düzenlendi.

Sancaktepe Belediyesi ev sahipliğinde Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde düzenlenen geceye, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl AK Parti Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöllüler İl Dernek Başkanı Hasan Dilsiz, diğer yetkililer ve çok sayıda hemşehri katıldı.

Şehitleri için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yoğun bir şekilde çalışıtıklarını belirtereki "Geçen hafta Uganda'ydık. Özel konuk sadece Türkiye'ydi. Gazze'de yaşananları ulusal platformda tartışalım dedik. İsrail'in Gazze'de yaptıklarından dolayı yargılanacağı kesinleşti. Uluslararası yerde hesap verecekler. Takipteyiz Türkiye olarak. Amacımız bu savaşın bitmesi ve kalıcı bir ateşkes olması. Bingöllüler ve tüm Türkiye'nin kalbinin Filistin'de attığını bilmiyoruz." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından  sanatçı Abdurrahman Delen, bir konser verdi.

Programın sonunda Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a plaket ve çiçek tatkdim etti.

AdminAdmin