Bingöllü eğitimci, şair ve yazar Elif Esinti'nin "Ölümsüz Sevgi" adlı kitabı yayınlandı.

Daha önce  çeşitli antoloji kitaplarında ve ülkenin her yerinden dergilerde şiir ve denemeleri yayınlanan şairin, "Ölümsüz Sevgi" adlı şiir kitabında 45 şiir bulunuyor.

Yazarın kitabında yer alan şiirlerden 30'u daha önce çeşitli antoloji kitaplarında ve ülkenin her yerinden dergilerde yayınlandı.

Sirya Yayıncılık tarafından yayınlanan kitap, internet üzerinden kitap satış sitelerinden temin edebilir. Ayrıca Bingöl'de Yeniçağ Kırtasiye Çarşı şubesi ve Yeniçağ Kırtasiye Uydukent Şubesi ile Genç ilçesinde Genç Kitap Kırtasiye'de satışa sunuldu.

Yazar şair Esinti, Ölümsüz Sevgi kitabının ön sözünde, "Zihnimden ve ruhumdan taşan duygu ve düşünce yoğunluklarımı mısra mısra ilediğim bu kitabı, bir mısrasında veya şiirnde kendi aşkının, özleminin, ayrılığının, vuslatının, isyanının, üzüntüsünün, neşesinin, öfkesinin, keşkelerinin 'iyi ki'lerinin, dünya görüşünün, kişiliğinin yansımalarına rastlayan herkese ithaf ediyorum." ifadeleri yer alıyor.

Kitabının yayınlanmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Şair Esinti, "Kitabım aşk temalı genel anlamda. Aşk, özlem, coğrafyamız, dostluk, kardeşlik temalarını işledim. Aşk kokusunu ağırlıklı işlediğim bir kitap. Ölümsüz Sevgim eşim. Ben iki yıldır aktif yazarlık yapıyorum. Şiirimimin 30 tanesi daha önce çeşitli antoloji kitaplarında ve ülkenin her yerinden dergilerde yayınlandı. Kitapta yer alan şiirlerin hepis çeşitli kurullardan, komisyonlardan geçmiş şiirler. Bu da bana cesaret verdi ve geriye kalan şiirlerimi de ekleyip şiir kitabımı çıkardım bu yıl. Çok mutlum." diye konuştu.

Yazardan imza günü.

Bingöl'ün Genç ilçesinde perşembe günü "Genç Kitap Kırtasiye"de yapacağım imza gününa herkesi davet eden yazar, 27 Haziran günü 15.00- 17.30 saatleri arasında kitaplarını imzalayacak.

Elif Esinti, kimdir?

Elif Esinti, 1989’da Bingöl’ün Genç ilçesinde doğdu. 
İlköğrenimini Genç Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu, ortaöğrenimini Genç Lisesinde, yükseköğrenimini Cumhuriyet Üniversitesinde tamamladı. 2013 senesinde Cumhuriyet Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Türkçe öğretmeni olup Genç ilçesinde ikamet etmektedir, Evli ve üç çocuk annesi olan Elif, ilkokuldan beri kitapların büyülü ikliminde nefes almaktadır. Toplumun siyasal, sosyal, eğitsel alanlarda yegâne kurtuluş yolunun “okumak” olduğuna inanmaktadır. Zihninden ve ruhundan taşan düşünce ve duygu yoğunluklarını şiir ve deneme türünde kaleme döken Elif, çeşitli dergi ve antoloji kitaplarında yer almıştır.