SPOR
Giriş Tarihi : 27-11-2021 18:22   Güncelleme : 27-11-2021 18:46

Bingöllü atletler, Van'dan 5 kupa ile döndü

Bingöl'den, Van'da düzenlenen karma ve kulüpleri arası kros yarışmalarında katılan 21 sporcu, 2 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük kupası kazandı

Bingöllü atletler, Van'dan 5 kupa ile döndü

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2021 faaliyet takviminde yer alan yarışmalar kapsamında, Van'da İl-İlçe Karmaları ve Kulüpler Bölgesel Kros Ligi Yarışmaları yapıldı.

Bingöl Atletizm İl Temsilcisi Osman Orman, yaptığı açıklamada, 350’ye yakın sporcu katıldığı yarışmalarda Bingöl'ü temsilen 5 takım halinde 21 sporcu yarıştı.

Katıldıkları tüm kategorilerde kupa kazanan Bingöl takımlarınin önemli bir başarıya imza attığını aktaran Orman, "Yarışmalar sonucunda; 2 birincilik kupası, 2 ikincilik kupası ve 1 üçüncülük kupası elde eden ilimiz sporcuları 2. Kademe öncesi önemli bir başarı elde ederek gözünü Adana’da yapılacak Türkiye Finaline dikti. Bingöl İl Karması, Bingöl Belediye Yaşamspor Kulübü ve Bingöl Olimpiyat Spor Kulübü bünyesinde yarışmalara katılan kafilemizi bu önemli başarılardan dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin