GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-03-2021 16:33   Güncelleme : 11-03-2021 16:33

Bingöl'de "Potansiyel İş Birliği Fırsatları Programı” konferansı

Bingöl'de

BNH - Tarım ve Orman Bakanlığı ile Bingöl Üniversitesi Potansiyel İş Birliği Fırsatları Programı konulu konferansı gerçekleştirildi.

Bingöl Üniversitesi'nde gerçekleştirilen konferansa, Tarım ve Orman Bakanlığı Müşaviri Dr. Ali Recep Nazlı, Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Çiftçi, Prof. Dr. Ramazan Solmaz, Prof. Dr. İ. Yasin Erdoğan, Genel Sekreter Öğr. Gör. Mesud Öğmen, İl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır, üniversitemiz akademik birim yöneticileri, akademisyenler ve özel sektör temsilcileri katıldı.

Konferansın ‘Bölgesel Kalkınma ve Pilot Üniversite’ adına faydalı bir program olacağına dikkat çeken Prof. Dr. Çapak, "Bugün de Bakanlığımızdan bizlere katkı sunmak için Dr. Ali Recep Nazlı Bey aramızda. İlimizi ve bölgemizi iyi bilen bir kişi. Bizleri kırmayıp davetimizi kabul eden Dr. Ali Recep Nazlı beye teşekkür ederim. Ayrıca üniversitemize ve ilimize sağlamış oldukları katkılardan dolayı Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye hassaten teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Müşaviri Dr. Ali Recep Nazlı da iş birliği sürecinden bahsetti.

Nazlı, şunları kaydetti:

"Bu konferansımız da; Bakanlığımız ile Bingöl Üniversitesi arasında ortak neler yapabileceğimiz, hangi çalışmaları yürütebileceğimiz, hangi iş birliği alanlarında neler ortaya koyabileceğimiz hakkında bilgi sunacağım. Yapacağımız çalışmaların esas noktası; ilimizin ve bölgemizin ekonomisine ve tarımına nasıl destek oluruz."

Konferans sonuna Prof. Çapak,  Dr. Nazlı’ya plaket takdim etti.

AdminAdmin