YEREL
Giriş Tarihi : 13-12-2023 17:35   Güncelleme : 13-12-2023 17:49

Bingöl'de 'Kur'anı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'

Bingöl Merkez Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen 'Genç Nida Lise Düzeyi Kız Öğrenciler Arası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması"nda, Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip öğrencisi İlayda Örnek birinci oldu.

Bingöl'de 'Kur'anı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'

Bingöl'de, Genç Nida Lise Düzeyi Kız Öğrenciler Arası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kur'anı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması, Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Yarışma keyifli ve bir o kadar heyecanlı bir ortamda gerçekleştirilen yarışmada, jüri tarafından yapılan değerlendirmede, Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip öğrencisi İlayda Örnek birinci, Bingöl Merkez İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hediye Canayakın ikinci, Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden İrem Gökçen üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel tarfından ödülleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Özel, yarışmanın ardından yaptığı konuşmada, Kur'an-ı Kerim'i okuma sevgisinin erken yaşlarda başlaması gerektiğini, bu kapsamda bu tür etkinlikleri çok kıymetli bulduklarını ifade etti. Her öğrencinin gönüllerin birincisi olduğunu ifade eden Özel, öğrencilerimizin hazırlanmasında emeği geçen danışman öğretmen ve velilerine teşekkür etti.

AdminAdmin