GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-03-2023 20:38

Bingöl'de fırtına çatıları uçurdu: 1 kişi öldü

Bingöl ve ilçelerinde etkili olan fırtına bazı binaların çatılarını uçurdu, bazı ağaçları kökünden söküldü. Genç ilçesine bağlı Yayla köyünde fırtına nedeniyle sökülen çatısını tamir etmek isteyen bir kişi dengesini kaybederek yere düştü. Talihsiz adam kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kafasına çatıdan uçan sac parçası düşen 1 kişi ise yaralandı.

Bingöl'de fırtına çatıları uçurdu: 1 kişi öldü

Bingöl'de etkli olan fırtına nedeniyle bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan ve hızı saate 50 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle bazı binaların çatıları uçtu.

Genç ilçesinde de etkili olan fırtına, çok sayıda binanın çatısının uçmasına ve ağaçların kökünden sökülmesine sebep oldu.

Yayla köyünde yaşayan 45 yaşındaki Mesut Pirildar, fırtınada yerinden sökülen evinin çatısını onarmak isterken dengesini kaybedip yere düştü. 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Pirildar, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kafasına sac parçası düştü

Genç'te fırtınanın etkisiyle bir binanın çatısından uçan sac parçası yolda yürüyen Yüksel Yalçın'ın kafasına düştü. Ağır yaralanan Yüksel, Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Meteoroloji uyarmıştı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, dün yaptığı açıklamada vatandaşları fırtına konusunda uyarmıştı.

AdminAdmin