GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-05-2021 12:21   Güncelleme : 28-05-2021 17:58

Bingöl'de başlık parası için birbirine girdiler

Bingöl Oto Garı yanında önceki gün taş ve sopalarla birbirine giren iki grubun akraba oldukları ve başlık parası için kavga ettikleri ortaya çıktı

Bingöl'de başlık parası için birbirine girdiler

Bir süre önce Bingöl Otogarı mevkisinde Bingöl-Erzurum-Muş kara yolu üzerinde kavga eden ve Suriyeli oldukları iddia edilen grupların başlık parası için kavga ettikleri ve Muşlu oldukları ortaya çıktı.

Valilikten yapılan açıklama göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında  26 Mayıs 2021'de Bingöl-Muş kara yolu Bingöl Otogarı ve yanında meydana gelen kavgayla ilgili yürütülen soruşturmada, kavganın İ.M, A.M, A.M. ve A.E. ile F.M, T.M, K.M, Z.M, N.M, B.M. ve S.M'den oluşan iki aile arasında yaşandığını belirledi.

Kavga eden ve kavga görüntüleri sosyal medyada gündem olan şahısların akraba oldukları ve başlık parası yüzünden Muş'tan gelerek birbirlerini darp ettikleri, olayda A.E'nin kafasından ağır yaralanarak Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği tespit edildi.

BİNGÖL'DE KAVGA ETTİLER, MUŞ'TA YAKALANDILAR

Kasten adam öldürme suçundan araştırmayı derinleştirn Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kavga edelen şüphelilerin kimliklerini tespit ederek, Muş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri ile yapılan ortak çalışmada 7 şüpheli aynı gün Muş'ta yakalanarak Bingöl'e getirildi.

Yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

AdminAdmin