GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-07-2021 18:14   Güncelleme : 20-07-2021 18:49

Bingöl'de 3 bayram yapılamayan resmi bayramlaşma programı düzenlendi

Programda, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Vali Kadir Ekinci, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan, il protokollü ile bayramlaştı

Bingöl'de 3 bayram yapılamayan resmi bayramlaşma programı düzenlendi

Bingöl'de, pandemi dolayısıyla 3 bayramdır yapılamayan resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Bingöl Valiliği ev sahipliğinde İl Özel İdare Genel Sekreterliği (köy hizmetleri) bahçesinde düzenlenen bayramlaşma TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Vali Kadir Ekinci, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan ile il protokollü katıldı.

Maske ve sosyal mesafe kuralının uygulandığı programda Yılmaz, Vali Ekinci, Berdibek ve Belediye Başkanı Arıkan, il protokolü ile bayramlaştı.

Buradaki programın ardından, sırasıyla Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK), İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bayramlaşma ziyareti gerçekleştirildi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz, Vali Ekinci, Milletvekili Berdibek ve Belediye Başkanı Arıkan ile diğer yetkililer BİŞHAK'ı ziyaret ederek, şehit aileleri ve gazilerin bayramını kutladı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz, Vali Ekinci, Milletvekili Berdibek ve Belediye Başkanı Arıkan ile diğer yetkililer, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, polis teşkilatının bayramını kutladı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz, Vali Ekinci, Milletvekili Berdibek ve Belediye Başkanı Arıkan ile diğer yetkililer, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, jandarma teşkilatının bayramını kutladı.

AdminAdmin