GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-11-2022 19:28   Güncelleme : 22-11-2022 19:47

Bingöl Üniversitesi şefleri yemek yarışmasında altın madalyaları topladı

Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğretim elemanları ve Aşçılık Programı öğrencileri, Diyarbakır'da düzenlenen 4. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı kapsamında gerçekleştirilen ‘Diyarbakır Uluslararası Aşçılık ve Pastacılık Yarışması'nda 10 altın ve 3 gümüş madalya kazandı. Bingöl Üniversitesi ekibi, takım halinde ikinci oldu.

Bingöl Üniversitesi şefleri yemek yarışmasında altın madalyaları topladı

Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri Diyarbakır'da düzenlenen ‘4.Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapsamında yapılan ‘Diyarbakır Uluslararası Aşçılık ve Pastacılık Yarışması'nda büyük başarı gösterdi.

Bireysel kategoride 10 altın ve 3 gümüş madalya kazanan öğrenciler, grup dalında da gümüş madalya kazanarak ikinci oldu. Bu ödüller ile Bingöl Üniversitesi, katılımcı üniversiteler arasında en çok altın madalya kazanan üniversite oldu.

“Öğrencilerimizin başarıları, bizleri gururlandırdı”

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, yemek yarışmasında başarı gösteren öğrencilerin kendilerini gururlandırdığını "Aşçılık Bölümü öğrencilerimizin başarı bizleri gururlandırdı. Daha büyük başarılar kazanmalarını temenni ediyorum. Emeği geçen hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

AdminAdmin