YEREL
Giriş Tarihi : 16-04-2021 15:19   Güncelleme : 16-04-2021 15:19

Bingöl Umut Kervanı, Ramazan yardımlarına başladı

Bingöl Umut Kervanı, Ramazan yardımlarına başladı

Bingöl Umut Kervanı, Ramazan ayında fakir, muhtaç ve yetim ailelere ulaştırmak üzere gıda yardımlarına başladı.

Yaptığı hayırlı hizmetlerle adını duyuran Umut Kervanı Vakfı Üyesi Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği), binlerce aileye ulaştırmak üzere ‘Ramazan Umut Olsun’ sloganıyla Ramazan ayından önce hazırladığı gıda paketinin dağıtımını yapmaya başladı.

Bingöl Umut Kervanı Başkanı Mehmet Tamaç, yaptğı açıklamada, mübarek Ramazan ayında umudu kırılmış, mağdur olmuş insalara yarım çağrısında bulundu.

Tamaç, şunları kaydetti:

"Ramazan öncesinde hazırlıklarımızı tamamladık ve fakir ve muhtaçlara hazırladığımız Ramazan kumanyalarını vermeye başladık. Bildiğiniz üzere Bingöl Umut Kervanı olarak kurulduğumuz günden bu güne en aktif şekilde yetimlere ve muhtaçlara ulaşmaya çalıştık. Hayırseverlerin sadaka, infak, bağış ve zekatlarını yetim ve muhtaçlara ulaştırdık. Koronavirüs salgını nedeniyle hem millet olarak hem de memleket olarak zor bir imtihandan geçiyoruz. Pandeminin üzerinden yaklaşık 14 ay geçti. Bu zor günleri yardımlaşma ve dayanışmayla daha kolay geçirebiliriz. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı hürmetine milletimizin bu zor günlerinde herkesin üzerine düşen sorumluluğu hakkıyla yerine getirmesi şarttır. Biz daha önce olduğu gibi bu gün de yarın da yetim ve muhtaçların yanında olmaya devam edeceğiz."

AdminAdmin