YEREL
Giriş Tarihi : 13-07-2023 14:27

Bingöl-Tunceli kardeşlik köprüsü

Bingöl Vali Güner Orbay Ortaokulu, Anadolu Yıldızları Basketbol Müsabakaları için Bingöl'e gelen 28 kişilik gelen Tunceli kız ve erkek basketbol kafilesini ağırladı.

Bingöl-Tunceli kardeşlik köprüsü

Vali Güner Orbay Ortaokulu Basketbol takımı, kendilerini 2022 yılında Tunceli’de misafir eden Tunceli basketbol takımının gösterdiği misafirperverliğe tepkisiz kalmadı.

Vali Güner Orbay Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Volkan Koçlu ve Okul Müdür Yardımcısı Nurullah Vergi, 11-14 Temmuz 2023  tarihleri arasında Bingöl ilinde yapılacak olan Anadolu Yıldızları Basketbol Müsabakaları için Tunceli kız ve erkek basketbol kafilesi 24 sporcu 4 antrenör toplamda 28 kişiyi, Soğukçeşme 1965 Kavurma'da misafir etti.

Okul Müdür Yardımcısı Nurullah Vergi, konuyla ilgili, "Bizleri Tunceli'de çok iyi ağırlayan bu aileye kardeşlik köprüsü kurduk. Bizler de ilimizin meşhur yemeklerinden tava ve kavurmayı sporcularımıza sunduk. Misafir sporcularımıza bu imkanı sunan Soğukçesme Koç 1965 yönetim kurulu başkanı ve Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Doğan Koç'a çok çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin