KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 06-12-2022 14:08   Güncelleme : 06-12-2022 14:22

Bingöl Tanıtım Günleri İstanbul'da başlıyor

Bingöl’ün tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerinin tanıtılması amacıyla İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlenen Bingöl Tanıtım Günleri 8 Aralık Perşembe günü başlıyor. 11 Aralık'ta sona erecek tanıtım günlerinin sunuculuğu ünlü sanatçı Abdurrahman Delen ve Özlem Demir yapacak. Tanıtım günlerinde Bingöl balı ve kavurmasının büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Bingöl Tanıtım Günleri İstanbul'da başlıyor

İstanbul'da yaşan Bingöllülerden oluşan sivil toplum örgütleri tarafından düzenlenen Bingöl Tanıtım Günleri,  8 Aralık 2022'de başlıyor.

Bingöl’ün tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerinin tanıtılması amacıyla İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilen tanıtım günlerine Bingöl'den çok sayıda firmanın katılması bekleniyor.

Bingöl Valiliği, Bingöl Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bingöl Üniversitesi, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile Bingöl Sosyal Yardımlaşma Dernekleri Federasyonu işbirliği ile yapılan organizasyonda, Bingöl'ün lezzetleri görücüye çıkacak.

Bingöl Tanıtım Günleri 8-11 Aralık'ta İstanbul'da yaşayan insanlara, kentin kültürünü tanıtacak. Fuarda bir yandan Bingöl'ün tanıtımı yapılırken bir yandan da ticari firmalar Bingöl'de üretilen ürünlerin satışını yapacak.
Tanıtım günlerinde en çok ilginin Bingöl balı ve kavurmasının ilgi görmesi bekleniyor.
Bingöl Tanıtım Günlerinin sunuculuğu ise ünlü sanatçı Abdurrahman Delen ve Özlem Demir yapacak.

AdminAdmin