GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-04-2024 20:35   Güncelleme : 20-04-2024 21:53

Bingöl Okul Sporları Bocce İl Birinciliği sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan Bocce İl Birinciliği yarışmaları, Bingöl Şehir Spor Salonu bahçesinde gerçekleştirildi. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen müsabakalara, 27 takım ve 130 sporcu katıldı.

Bingöl Okul Sporları Bocce İl Birinciliği sona erdi

Bingöl Okul Sporları Bocce İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan Bocce İl Birinciliği yarışmaları, Bingöl Şehir Spor Salonu bahçesinde gerçekleştirildi.

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde 19-20 Nisan tarihlerinde Petank ve Volo Basamak disiplinlerinde Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde gerçekleştirilen müsabakalara, 27 takım ve 130 sporcu katıldı.

Oldukça heyecanlı geçen yarışmalarda, Yıldız erkeklerde 100. Yıl Ortaokulu, Yıldız kızlarda Turgut Özal Ortaokulu, Genç erkeklerde Bingöl Spor Llisesi, Genç kızlarda Atatürk Anadolu Lisesi ve Küçük kız ile erkek kategorilerinde Borsa İstanbul Ekinyolu Ortaokulu birinci oldu.

Organizasyonla ilgili İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "27 takım 130 sporcunun katılımıyla Okul Sporları Bocce İl Birinciliği Yarışmaları tamamlandı. Dereceye giren okullara ödülleri yapılan törenle takdim edildi. Grup yarışmalarına katılacak sporcularımıza başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Yarışmalarda kategorilerinde dereceye giren okul takımları, 23-25 Mayıs tarihlerinde Mardin ilinde düzenlenecek Grup Yarışmalarında Bingöl'ü temsil edecek.

AdminAdmin