GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-04-2023 22:55   Güncelleme : 24-04-2023 23:16

Bingöl Jandarmasından 23 Nisan etkinliği

Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine katılan çocuklar, çeşitli gösterilerle gönüllerince eğlendi.

Bingöl Jandarmasından 23 Nisan etkinliği

Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi.

İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde gerçekleştirilen kutlamalarda, Bomba İmha Robotu gösterisi ve eğitimli köpek gösterisi yapıldı.

Arama Kurtarma köpekleriyle eğlenceli vakit geçiren çocuklar,  eğlence sonrasında Jandarma ekipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gösterilerin bitiminin ardından İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan çok amaçlı toplantı salonunda çocuklara yönelik karaoke yarışması düzenlendi, ardından çocuklara uçurtma hediye edildi.

Mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar ve aileleri, böylesi güzel etkinliklerden dolayı Jandarma personeline teşekkür etti.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada ise "Bugünü anlamlandıran ve geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgi ile kucaklıyor, bayramın dünyanın tüm çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutluyoruz." ifadelerine yer verildi.

AdminAdmin